Kahramanmaraş'ta yedikuyular kayak merkezinin bulunduğu bölgede, yaklaşık 8 yıldır tabanında oluşan mil nedeniyle su tutmayan gölet rehabilite edilerek küçükbaş hayvanların su ihtiyacı giderildi.

Bin 946 rakımlı bölgedeki Yedikuyular mevkisinde 8 yıldır tabanda oluşan mil nedeniyle su tutmayan göleti Kahramanmaraş Bugün gazetesi yazı işleri müdürü Mesut Tuğrul ile birlikte yedikuyular kayak merkezi ziyaretinden sonra gidip yerinde gözlemlediler.

Islahı yapılan gölet ile bölgede hayvancılık yapan vatandaşların büyük bir sıkıntısının giderildiğini konuşan gazeteciler bu suyun nisan ayından sonra yapay kar yapılması adına borularla kayak merkezine dahi götürülebileceğini söylediler.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İhsan Emiralioğlu'na ayrı bir paragraf açan gazeteciler, Tarım müdürünün bölgede oluşan su problemini çözmek için elenden gelen herşeyi yapmaya çalıştığını belirterek ayrı ayrı teşekkürlerini belirttiler.

Yedikuyular kayak merkezine takriben 2 km uzaklıktaki gölet ile ilgili 2 gazetecilerin kanal maraş mikrofonlarına konuşmalarını haber videosunda İZLEYİNİZ...