Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen yayınlarda kentin sorunları konuşulurken, Kahramanmaraş'ın siyaset, iş dünyası ve spor camiasının yakından tanıdığı isim olan Mehmet Bağrıaçık'tan bilgiler alındı.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı’nın görevinden alınarak yerine İstanbul eski İl Müdürü Artvinli Cemil Boz'un getirilmesi ile ilgili değerlendirilmelerde bulunuldu.

Mehmet Bağrıaçık, ''Artvinli'de bu ülkeninde bir evladı tamam da, neden Kahramanmaraşlı bir isim getirmiyorsunuz?'' diyerek tepkilerini dile getirdi.

YEDİKUYULAR'DAKİ SORUNLAR
Kahramanmaraş Ahır Dağı zirvesinde yer alan bölge, bin 850 ile iki bin 44 metre arasında bulunan ve kış turizmin merkezi haline gelen Yeikuyular Kayak Merkezi'ndeki sorunlarda masaya yatırıldı.

Bölgeye yağan kar sonrası ulaşımda aksaklıkların yaşandığı dikkat çekilen programda sorunlar konuşuldu.

YEDİKUYULAR'A DOĞALGAZ NE ZAMAN GELİR?
Programın sonlarına doğru Mehmet Bağrıaçık, Yedikuyular Kayak Merkezi ile ilgili çok çarpıcı tespitlerde bulundu.

Bağrıaçık, ''Yedikuyular Kayak Merkezi'ne 50 yıl sonra doğalgaz gelecektir. Kayseri'de doğalgaz var, Kahramanmaraş'ta neden yok. Bunun planı önceden neden yapılmıyor. Biz Kayseri'den 30-50 yıl gerideyiz. Kayseri, Kahramanmaraş'taki üretilen elektrikten faydalanıyor. Onların elektrikleri hiç kesilmez.'' dedi.