Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingi sonrası AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in kavga ettiği iddia edilmişti.

İddiaların ne kadar doğru ne kadar yanlış olduğu bilinmezken, bu dedikodu Kahramanmaraşlı sosyal medya kullanıcıların gündem konusu olmuştu.

Kavga iddialarına göre, Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitingindeki katılım sayısını beğenmediği için Belediye Başkanlarını ve Celalettin Güvenç'i fırçaladığı, çıkan tartışmanın sözlü kavgaya dönüştüğü iddia edilmişti. Diğer bir iddia ise, Mahir Ünal ve Celalettin Güvenç miting alanındaki yüksek sesten dolayı birbirlerini duyabilmek için bağırarak konuştuğu, bu durum ise kavga sanılmıştı.

Onikişubat Belediyesi'nin Saçaklızade Mahallesinde yapımı tamamlanarak açılan Şehit Serkan Yılmaz Bilgi ve Kültür evi ile kapalı yüzme havuzunun açılışına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç'in proğram başlamadan birbirlerine gülümseyerek ayakta hoş sohbet etmesi, kavga ettiği iddialarına en güzel cevap oldu.