Memleketi Kahramanmaraş’a bir dizi ziyarette bulanan Ünal, ilk olarak Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan’ı ziyaret etti. Burada valilik şeref defterini imzalayan Ünal, daha sonra AK Parti İl Başkanlığına geçti. Parti binası önünde kurulan sahnede vatandaşa seslenen Ünal, muhalefete yüklendi.

AVRUPA’YA TÜRKİYE’Yİ ŞİKAYET EDİYOR
Ünal şöyle konuştu: “Bir ana muhalefet partisinin milletvekili, Avrupa'ya yaptırım çağrısında bulunuyor. Türkiye'ye yaptırım uygulayın diyor. Ya da bu ülkenin bir evladı bir Savcı, DHKPC tarafından şehit edildiğinde bu ülkenin ana muhalefet partisinin milletvekili nerede görüyorsunuz?  Bu ülkenin savcısını şehit eden o teröristlerin mahkemesinde görüyorsunuz. Peki bunları bir kez olsun 15 Temmuz şehitlerinin savunulduğu hiçbir yerde gördünüz mü? Göremezsiniz. Bu ülkenin evlatlarının savunulduğu hiçbir yerde, mecrada bunları görebilir misiniz? Göremezsiniz. Ama bunları PKK cenazesinde DHKPC cenazesinde görürsünüz.

O yüzden bizim Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi bir olmamız gerekiyor, diri olmamız, gerekiyor, iri olmamız gerekiyor. Ve hep birlikte güçlü Türkiye olmamız gerekiyor”

GAZETE MANŞETLERİ İLE BİZLERİ İTİBARSIZ HALE GETİRMEYE ÇALIŞIYORLAR

Suriyeliler için bugüne kadar harcanan paranın 25 milyar dolar olduğunu belirten Ünal, şunları kaydetti: “Verilen hizmetler son derece birileri rahatsız. Bir taraftan da uluslararası düzeyde bir diploması yürütülüyor, çünkü Suriyeliler için yaptığımız çalışmaların her anlamda bir de diplomasisini yapıyoruz. AFAD' ın temsilcileri yurt dışında toplantıya gidiyorlar, kamplar konusu konuşulacak. Türkiye 25 milyar dolar para harcadı, Avrupa'ya düşen sorumlulukların konuşulacak toplantıya gidiyor.

Toplantının olacağı gün Türkiye'den bir gazete manşet atıyor: manşet ne biliyor musunuz? ‘Türkiye'de kamplarda çocuklara tecavüz’ bunun adı ihanet değil midir? Bunu niye yapıyorlar biliyor musunuz? Türkiye'den giden heyet o masaya oturduğunda güçsüz bir şekilde otursun diye. Türkiye'de çıkan bir gazete bunu yapıyor, şimdi size soruyorum bu gazete kimin yanındadır? Bu milletin yanında mıdır? Yoksa işbirlikçi dışarıdaki maşalığını yaptığı adamların yanında mıdır"

(Haber: Mustafa Kılınç-Kamera: Kurtuluş Karaaslan)

HABERİN TAMAMINI VİDEO HABERİMİZDE İZLEYEBİLİRSİNİZ