Kahramanmaraş'ın Türkoğlu Belediyesi tarafından Beyoğlu Mahallesine kazandırılan 'Su Parkı' görenleri adeta mest ediyor.

Su ve yeşilin buluştuğu park, doğa ile iç içe vakit geçirmek isteyenlerin uğrak yeri oldu. Etrafı çam ve çınar ağaçları ile kaplı olan Karapınar Su Parkı, ziyaretçilerine her mevsim ayrı bir güzellik sunacağı konuşuluyor.

TÜRKOĞLU'NA GÜZELLİK KATIYOR

Haftanın 7 günü tercih edilen parkta, göl çevresinde kamelyalar ayrı bir güzellik oluşturuyor. Yeşilin ve suyun ayrı bir güzellik kattığı 'su parkı' 6 ay gibi kısa bir zaman içerisinde bitirildiği, doğa güzelliği yanında vatandaşlar misafirlerini ağırlayıp şelale manzarasını izleyerek yemeklerini yedikleri gibi o anları fotoğraflıyor ve doğa ile iç içe vakit geçirmenin keyfini yaşıyor.

KALABALIKTAN UZAK DOĞAYLA İÇ İÇE

Havuz etrafında nefes aldıracak ağaçlar ve banklar bulunuyor. Bunun haricinde park içerisine yürüyüş yapabilirsiniz. Park'ta hem yeme-içme işletmeleri hem tuvalet hem de çeşmelerin bulunduğu için yürüyüş için fazla zorluk çekmiyorsunuz. 

Özellikle sıcaktan bunalan vatandaşların serin havası olması nedeniyle bu parkı tercih ediyor.

Şelaleleri ve dereleriyle de ilgi çeken bölgedeki manzara, doğa tutkunlarına da büyük hayranlık uyandırıyor.

Çevredeki vatandaşlar Kanal Maraş'a yaptığı açıklamada, "Bizler Belediye Başkanımız Osman Okumuş'tan çok memnunuz. Kendisi memleketimizin evladı. Bu projeler onun eseri, Biz Başkan Okumuş'a 5 dönemdir oy veriyoruz. Her zaman da vermeye devam edeceğiz. Çalışkan bir belediye başkanı, diyebiliriz ki Kahramanmaraş'ın en başarılı belediye başkanı" ifadelerini kullandılar.