Kahramanmaraş’ta yaşayan 26 yaşında ki Deniz Yarım erkek evlat doğuramadığı gerekçesi ile 12 yıllık kocası Ramazan Yarım tarafından sokağa atıldığını iddia etmişti. Milyonların tepkisini üzerine toplayan iddialara yanıt veren Ramazan Yarım eşini sevdiğini ve çocukları ile kendisini sokağa atmadığını söyledi.

Evlilikleri boyunca 5 kız çocuk dünyaya getiren Deniz Yarım, 6 ay önce dünyaya gelen 5’nci kızının doğumuyla eşinin kendini terk ettiğini söyledi. Yarım: “5 tane hiç bulunmayacak bir hazinesi var ama bunu göremiyor.  Ben gurur duyuyorum kızlarımla, sonuna kadar arkasındayım. İyi ki de 5 kız annesi olmuşum. Benim babam 8 kız babası ben de 5 kız annesiyim ama eşim erkek çocuk veremediğim için beni terk etti. Erkek çocuğun olmaması benimle alakalı bir şey değil kendiyle alakalı. Bunu doktorumuzda söyledi ben ne araştırmalar yaptım sırf bir oğlan olsun diye, olmayınca da olmuyor.

İFTİRAYA MARUZ KALIYORUM

İddialara yönelik eşinin kendisine iftira attığını ifade eden Ramazan Yarım, “Eşim bana iftira atıyor. Ben kendisini sokağa atmadım. Kendisini ve kızlarımı çok seviyorum. Benim yuvamı kayınpederim dağıttı. Eşim her zaman babasının sözünü dinler ve onun sözünden dışarı çıkmaz. Hatta kayınbabam bizim tekrar aramızı yapmak için 400 bin para istedi. Eşimde kendisine televizyona çıkmaması gerektiğini söylediğim zaman kendisi bana; “1 milyon para verirsen televizyona çıkmam” dedi.

ALDATMADIM

Eşimi hiçbir zaman aldatmadım. Ailesi ile birlikte bana iftira atıyor. Benim hayatımda kendisinden başka kimse yok” ifadelerini kullandı.