Kahramanmaraş’ta tesettür giyiminin eksikliğini fark ederek yeni bir iş yeri açan Şeyma Erdem, kişiye özel giyim danışmanlığı yapıyor. Özellikle şıklığın ve zarafetin tüm bileşenlerini iş yerinde vatandaşa sunan Erdem, kadınların kendine güvenmesinin en iyi yolunun giyim olduğunu belirtti.

Kendisinin küçük yaşlardan itibaren giyime düşkün olduğunu belirten Erdem, bu tutkuyu sanata dönüştürdüğünü bunu da bayanlar ile paylaştığını söyledi. İş yerine gelen bayanlara mutlaka danışmanlık ettiğinin de altını çizen Erdem, giyinmenin sanat olduğunu söyledi.

Kanal Maraş mikrofonlarına açıklamalarda bulanan Erdem: “Dış görünüşe kılık ve kıyafete çok önem veren birisiyim. Bayanların da buna önem verdiği bilerek, hissederek kendimden yola çıkarak böyle bir iş yeri açıtım. Tepkiler çok iyi. Kahramanmaraş’ta böyle bir mağaza yoktu çok iyi oldu diyorlar. Geri dönüşümlerim çok iyi. Sadece Kahramanmaraş’tan değil internet üzerinden de, takipçilerimin de dediği şey aynı. Bu da beni çok mutlu ediyor. 

Burayı açma amacım, kendine güvenen, zevkine güvenen, tarzına güvenen insanları giydirmek. Kahramanmaraş’ta bu bir eksiklikti. Aradığın farklı bir çantayı hiçbir yerde bulamıyordun. Onu gelip artık burada bulabilecek. Benim için en önemli olan şey ben bir ürün aldığım zaman onun bir başkasında olmasını istemem. Buraya gelen bir müşterimiz, aldığı ürünün tek ve sadece kendisinde olacak. Çifti yok. Bütün ürünlerim tek ve devamı yok. Her seferin de geldiğinde farklı ürünler ile karışılacak. Ve sadece kendisinde olacak. Bu iddia ile giriyorum. Kahramanmaraş’ta da eşi benzeri yok” dedi.