24.10.2018 günü ikametinde rahatsızlanarak Gaziantep ilinde özel bir hastaneye sevk edilen ve beyin kılcal damar tıkanıklığı nedeniyle tedaviye alınan Polis Memuru Abdullah ÇİFTÇİ, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Meslek yaşamı üstün başarılarla dolu, özel ve meslek yaşamında çevresi tarafından çok sevilen ve iftihar edilecek bir geçmişi olan ÇİFTÇİ’nin vefatı sevdiklerini yasa boğdu.

27 yıllık meslek yaşamında 24 yıldır Emniyet Teşkilatının en kritik şubeleri arasında yer alan Terörle Mücadele biriminde görev yapan, Terör örgütleriyle mücadelede canı pahasına mücadele etmiş Polis Memuru Abdullah ÇİFTÇİ, 1991-1995 yılları arasında Diyarbakır Cevik Kuvvet ve Terörle Mücadele , 1995-2012 yılları arasında Adana Terörle Mücadele, 2012-2017 yılları arasında Bingöl Terörle Mücadele ve son olarak 2017 yılından itibaren Kahramanmaraş Terörle Mücadele Şubesinde çalışmaktaydı. Görevinde hassasiyeti, fedakarlığı ve üstün cesareti ile bilinen, bu kapsamda çok sayıda başarıya imza atarak, ödül ve takdirnamelerle onurlandırılmış ÇİFTÇİ’nin vefatı ailesi, sevdikleri ve kendisini seven meslektaşları tarafından derin bir üzüntüye neden oldu.

Polis Memuru Abdullah ÇİFTÇİ’nin 10.04.1965 Kahramanmaraş ili Andırın İlçesi doğumlu olduğu, evli ve 4 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Kanal Maraş Ailesi Olarak Merhuma Allah’tan rahmet, geride kalanlarına ve tüm Emniyet Teşkilatına başsağlığı dileriz. Mekânı Cennet olsun.