Yusuflar Mahallesine Doğalgaz çekilmesi için yaptığı uğraşlar mahalle sakinleri tarafından takdir edilen Mustafa Karaaslan bir büyük adımı daha attı. Mahalle sakinlerimizden Osman Topuz’un vefatı ile taziye ziyaretinin Şeyhadil Taziye evinde yapılması nedeniyle bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'u ziyaret ederek Tekke Yeşil Cami Bahçesine Taziye evi yapılması için gerekli müracaatı yapması ve olur alması ile mahalleye bir büyük müjde daha vermiş oldu.

Onikişubat İlçe Müftülüğünün, taziye evi yapılması için Muhtar Nazif Mencik ile birlikte hareket eden Karaaslan gerekli müracaata olur yazısını, Büyükşehir Belediye Başkanlığına verilmek üzere İlçe Müftüsü Abdullah Demir’in elinden aldığında duyduğu mutluluğu şöyle anlattı; “Mahallem her şeye layık, bu tür hizmetlerin gelmesi mahallem adına sevindirici, buna vesile olmak ayrı bir duygu, Rahmetli Osman Topuz abimizin vefatı ile Şeyhadil Taziye evinde taziye kabul edilmesi mahallem adına üzücü bir durum. Niçin bizim mahallemizin de bir taziye evi olmasın. Camimizin bahçesi buna müsait. Takriben 170 m2 bir boş alan var. Bu alana 2 katlı hem Taziye evi hem kütüphane yapılması için hep birlikte var gücümüzle çalışmalıyız. Bu hizmet tüm mahallemiz ve ilçemizin kullanımına sunulacaktır. Bu hizmet için öncelikle Büyükşehir Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a, İlçe Müftümüz Abdullah Demir’e Muhtarımız Nazif Mencik'e ve tüm hayırsever işadamlarımıza ve halkımıza şimdiden şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Onikişubat İlçe Müftüsü Abdullah Demir ise, “Mustafa kardeşimiz hayırlı bir işe vesile oldu. Gazeteciliği zaten tartışılmaz. Kendisinin bu hayırlı taziye evi yapılması için ön ayak olmasını canı gönülden takdir ediyorum. Tekke mahallesine şimdiden hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum.” şeklinde konuştu.