Kahramanmaraş'ta "Sağlıklı Yaşam, Duyarlı Gençlik Projesi" kapsamında mavi kapaklarla alınan tekerlekli sandalyeler şehitlerin isimleriyle engellilere dağıtıldı.

Pandemi sürecinde yardımsever vatandaşlar ve gençler tarafından toplanan mavi kapaklar 10 engelliye tekerlekli sandalye olarak geri döndü Şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu tekerlekli sandalyeler engellilere dağıtıldı.

Kahramanmaraş Gençlik Merkezi’nde düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Programda Kahramanmaraşlı şehitlerin isimlerinin yazılı olduğu 10 adet manüel tekerlekli sandalyeler engellilere teslim edildi. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve engelli aileler katıldı.

Kantinciler ve Saglıklı Yasam Dernegi Baskani Abdülkadir Gülmez yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"Yine 10 tane kardeşimizin sevincine ortak olduk. Kahramanmaraş’ta şehit olan asker, polislerimizin adına Gençlik Spor Müdürlüğü, Gençlik Merkezi ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün katkılarıyla toplamış olduğumuz kapaklardan 10 kardeşimizin mutluluğuna ortak olduk. Bize bu mutluluğu yaşattığı için yüce yaratanımıza ne kadar şükretsek az."