Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak AK Parti tarafından adının açıklanmasının bugün 2'nci yılı itibariyle geçen bu sürede kamuoyunda ''Hayrettin Güngör hangi projeyi hayata geçirdi?'' konuşmaları artık sesli konuşulmaya başlandı. Başkan olduktan sonra Belediye de kadrolaşma yoluna giden ve maraş'ın evlatlarını bir bir görevinden alan Güngör bir nevi Korku imparatorluğu kurarak, müthiş bir kıyıma imza attı. Şehrül Emin vazifesine gelirken aday olduğu zaman ve Başkan seçildikten sonra verdiği projelerin hiçbirini yerine getirmedi.

ŞEHRE KAYYUM OLARAK MI GELDİ?

Güngör için halk arasında, ''şehre kayyum olarak mı geldi?'' tanımları yapılırken, 2 yıldır temel belediye hizmetlerin dışında, hiçbir hizmet yapılmaması da bir nevi AK Parti'nin kalesi konumundaki Kahramanmaraşlı vatandaşların özeleştiri yapmasının önünü açtı. Yanı başımızda AK Parti'li Fatma Şahin'in Gaziantep'i ve CHP li olmasına rağmen Hatay ilindeki Belediyeler art arda yatırım yaparken, Kahramanmaraş ilinde hizmet olmaması vatandaşın ''Maraş'ın kaderi bu?'' demelerinin ardı arkası kesilmiyor. Pandeminin denk gelmesi ile birlikte vatandaşın da sağlık sorunları çekmesi hizmet sorgusunu azaltırken, şehirde çöp toplama harici bir hizmet yapılmıyor.

Hal böyle iken belediyenin kendi sitesinde ise sanki her gün bir proje yapılıyormuş gibi haber çıkıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Teyfik Göksun'un Ekrem İmamoğlu için dediği ''iletişim illüzyonu'' tabiri ise kentteki bazı vatandaşlarca Güngör'e söyleniyor. Çünkü her güne bir kaç haber servis edilerek basın yayın kuruluşlarına e-mail atılarak sanki çalışıyor imajı da oluşturuluyor. 

MİLLETVEKİLİ ADAYI OLSUN DA BU MEMLEKET KURTULSUN

Kahramanmaraş AK Parti Büyükşehir adayı olarak 2 sene önce adının açıklanmasından sonra yaptığı açıklamalar ile Tekke mahallesine koltuğa oturur oturmaz hemen kentsel dönüşüme başlayacağını ve bir biri ardına projeler ile Kahramanmaraş'a hizmet ağını başlatacağını söyleyen Güngör, kamuoyunda artık açıkca sorgulanmaya başlandı. Halk arasında ''Milletvekili seçimi olsa da Milletvekili adayı olsa da kurtulsak'' cümlelerinin bu aralar çok sık konuşulduğu ve halkın tamamen umudunu kaybetmiş gözüktüğü açık bir şekilde öne sürülmeye başlandı.