31 Mart Yerel Seçimlerde göreve geldikten sonra projeleri aksatmaya başlayan ve yaptığı garip açıklamalarla vatandaşların diline düşen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'e sosyal medyadan tepkiler sürerken son olarak Tarihçi Ali Gemci’nin paylaşımı ise dikkat çekti.

Kahramanmaraş Kültür-Sanat-Tarih-Araştırma ve Geliştirme Derneği (MAKSAT-DER) Başkanı Tarihçi-Yazar Ali Gemci, sosyal medya hesabı Facebook'tan paylaştığı ve yazısında isim vermeden ama kime olduğu az çok belli olan yazısında adeta ateş püskürdü.

Gemci, ''Belediyede yetişmiş o kadar tecrübeli adam varken çoğunu değerlendirmemiştir.belediye personelinde bile büyük endişe ve panik havası hakim.'' ifadelerine yer verdi.

Tarihçi-Yazar Ali Gemci'nin sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

"İKTİDARLAR BELEDİYELERDEN KAZANILIR VE KAYIP EDİLİR"

Türkiye'de biz bu gerçekle 1994 belediye seçimlerinde Refah Partili belediyelerin başarılı icraatları ile yaşadık. Bu başarılı belediyeler sayesinde Refah Partisi hayal bile edemiyeceği oy alarak iktidar oldu.

İstanbul Belediyesi'nde başarılı olmasından dolayı Recep Tayyip Erdoğan 'Başbakan, Cumhurbaşkanı ve Devlet Başkanı' olmuştur.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve mevcutta ki başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsına, halkımız tarafından verilen oyları ve itibarını hoyratça harcamışlar ve mevcut başkanda bitirmek için büyük gayret sarfetmektedir.

"MEVCUT BAŞKAN HERKESLE KAVGALI"

STK'lar, basın, ilçe belediye başkanları, milletvekilleri, AK Parti yöneticileri ve halkın büyük kesimi ile kavgalı.

Devletin devamı esastır sözünü bir paçavra gibi kaldırıp atmıştır.

Belediyede yetişmiş o kadar tecrübeli adam varken çoğunu değerlendirmemiştir.belediye personelinde bile büyük endişe ve panik havası hakim.

Ben asıl sözlerimi 01.04.2020'de açıklıyacağım.

Çünkü bizzat sayın başkanın isteği üzerine kendisini bir yıl eleştirmeme sözü verdim.