Kahramanmaraş İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı'nın, Suriye'nin İdlib kenti için başlattığı acil yardım kampanyasına destek geldi.

Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki lojistik merkezi depolarında stokları tükenmek üzere olan İHH Vakfı Kahramanmaraş Şubesi, bir çağrıda bulunarak Suriye acil yardım desteği istedi.

Kahramanmaraşlılar bu kampanyaya destek vererek 1 TIR un ile gıda malzemelerinden oluşan 1 TIR insani yardım malzemelerini dualar eşliğinde Suriye’nin İdlib kentine Reyhanlı üzerinden yola çıkardı. 

İHH İnsani Yardım Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Avukat Yusuf Bülbül, “Kahramanmaraş İHH olarak yaklaşık 1 ay önce İdlib için başlatmış olduğumuz yardım kampanyasına Kahramanmaraş halkımız destek verdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun. Bu destekler sayesinde şuanda Kahramanmaraş’tan Suriye’nin İdlib kentinde yaşayan Suriyeli kardeşlerimize pirinç, un, şeker yağ, şehriye, mercimek tuz gibi çeşitli gıda maddelerinden oluşan kolilerimizi inşallah bugün ulaştıracağız. Ben tekrar bize destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi