Dün Büyükşehir Belediye Başkanımızın millete Önsen Köprüsü projesi kapsamında dolgu ve zemin çalışmaları yapılıyor ve kısmı geçiş için hizmete açtık diyerek sosyal medyadan paylaşım yaptı. Biz de Kanal Maraş olarak buraya geldik.

Yapılan dolgu ve kısmı geçişin yeterli yükseklikte olmaması sebebiyle kışın sular yükseldikten sonra yol sular altında kalacak ve daha kötüsü nehirin kenarındaki arsalar da suyun altında kalacak.

Peki kışın ne olacak?

Kahramanmaraş'a Önsen Köprüsü'nü açtık diyorlar. Yolu açtık diyorlar. Şimdi bu köprü veya yol açılmış mı oldu? Yazın 44 derece sıcaklık, araçlar rahatlıkla geçiyorlar. Peki kışın ne olacak? Hani köprünün ayakları? Zaten eski Büyükşehir Belediye Başkanı Önsen Köprüsü'nün yolunu dolgu topraklarla doldurmuştu.

Bir an önce yapılacaksa köprü yapılmalı

Kamuoyu şunu istiyor siyasetçilerden: Herkes eğri oturup doğru konuşmalı. Öyle kayaları koyup üzerine toprak koyup yol açıldı dememeli. Bir an önce yapılacaksa köprü yapılmalı.

Kahramanmaraş halkı uyutulmasın

Aldığımız duyumlar, iddialar şu şekilde: Bu köprünün yapımına Ankara'dan gelecek bedelin durduğu. TOKİ'nin hiçbir şekilde buraya bir ekonomi olarak destek vermeyeceği yönünde. Ama gel gör ki sevgili Büyükşehir Başkanı sosyal medyadan fotoğraflar paylaşıp Önsen Köprüsü projesi kapsamında geçiş için yolu açtık diyor. Biz gelince gelin, biz soralım siz öyle Önsen yolunun ve Köprüsü'nün açıldığını söyleyin. Kahramanmaraş halkı uyutulmasın.