Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ilçesi Mağralı Mahallesi’nde Emrullah ve Atiye Şan çiftinin 12 yaşındaki kızı Gülnaz, geçtiğimiz günlerde eşyalarını topladı. Sabahın erken saatlerinde annesi ve babası ile konuştuktan bir süre sonra evden çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı...

Kızlarının hayatından endişe eden aile, polise giderek kızlarının bulunması için yardım istedi. Polis tarafından günlerdir her yerde aranan kız çocuğunu bulmak için ailesi son çare Star TV'de yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına katıldı. Ailenin programında gözyaşı döktüğü anlarda sevindirici haber Kahramanmaraş polisinden geldi. Gelen haber üzerine aile stüdyoda büyük sevinç yaşandığı görüldü. Kızına günlerdir hasret kalan anne ve baba ise uzun süre gözyaşı döktü.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN TANIŞMIŞLAR
Kahramanmaraş polisinin yaptığı çalışma sonucu Gülnaz’ın, sosyal medyadan tanıştığı ve Diyarbakır’ın Hani ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Tuncay K.’nın yanına kaçtığı belirlendi.

GÖZALTINA ALINDI
Diyarbakır Hani Jandarma ekibi tarafından Gülnaz koruma altına alınırken, Tuncay K. ve aile bireyleri de gözaltına alındı.

ASAYİŞ MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR
Türkiye'nin en sevilen program sunucusu olan Serap Ezgü kayıp Gülnaz'ın bulunmasının ardından canlı yayında Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürü Arif Gürbüz'e teşekkür etti.