Kahramanmaraş'ın Göksun Belediyesi tarafından yapılan ''Şehit Piyade Komando Er Cesur Ayar Parkı'' ile halkın kullanımına sunulmuştu. Aradan geçen yıllarda park ve çevresi bakımsızlıktan adeta mezbeleliğe dönüştü.

Göksun Belediyesi “Şehit Piyade Komando Er Cesur Ayar Parkı”nı kaderine terk etti. Çiçeklerin yok olduğu, çimlerin kuruduğu görüldü. Çocukların oynadığı parkın her yerindeki çöp ve atıklar halk sağlığını tehdit ediyor.  Alanın bir bölümü uyuşturucuların mesken haline geldiği öne sürülüyor. Halk dertli ve tepkili. Mahalle sakinleri, “Park bakımsızlıktan çürüdü. Kanlıkavak Şehit Piyade Komando Er Cesur Ayar Parkı kendi haline terkedilemez..." diyor.

Parkın civarında yaşayan vatandaşların durumdan oldukça şikayetçi olduğunu gözlenirken, Parkın bölge halkı tarafından bakımsızlık yüzünden tercih edilmediğini bildiren vatandaşlar, özellikle sıcak yaz aylarında parktaki pisliklerden oldukça rahatsız olduklarını söylediler. Göksun Belediyesi ekipleri ve Başkan Hüseyin Coşkun Aydın'ı göreve çağıran vatandaşlar, parkın bakımsızlığına ivedi şekilde çözüm bulunmasını istediler.

Çevre bakımının da yapılmadığı park alanı adeta harabeye döndü. Göksun'da böyle bir park yokmuş gibi davranan Beelediye Başkanı Aydın'a vatandaşlardan sosyal medyadan büyük tepki yağdı.

İşte o paylaşım: