Türkiye’nin kalkınmasına, savunma sanayine, iç ve dış politikalarından tarih yazılırken, Kahramanmaraş’ın bundan yeterince yararlanamaması halkı üzüyor. Şehrin kanayan yarası haline gelen, yollar bir türlü bitirilemezken, siyasi erkin istediği üzerine seçilen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanın da çalışmaması Kahramanmaraş’ta çifte kadersizlik olarak nitelendirildi. 2010 yılından bu yana ciddi ölümlerin yaşandığı, Göksun karayolunun yeniden ihale edilerek çalışmaya başlanması, bizim diğer şehirlerden ne kadar geri kaldığımızı gösteriyor.


400 YARARLI PROJE NE OLDU?
Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un bütüncül yaklaşımı ile hazırlanan ve şehrin her noktasına yansıtılan yatırımların Hayrettin Güngör ile son bulması ise vatandaşlarca kadersizlik olarak yorumlanıyor. Kibir abidesi görüntü vermesi ile de eleştirilerin sürekli odak noktasında bulanan Güngör, Erkoç’un bütüncül projelerini yapmayıp kendi de proje üretmeyince, şehirde 5 yılı kaybettik yorumları dolaşmaya başladı.


GÖKSUN YOLU YAPILMADI, SENDE KÖPRÜYÜ YAPMADIN 
Kanal Maraş’ın sürekli gündemde tuttuğu Önsen köprüsü haber yapması ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün, köprü ile düellosu başlamıştı. Siyesi erkin katılımı ile yolun kullanacağını duyuran Başkan Güngör, Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan’ın, “Böyle Köprü olmaz” haberi ile köprüyü tekrar kapatması ve gelen araçların plakasını çektirmesi ise ciddi tepkiler toplamıştı. Gelen tepkileri yumuşatmak adına, tüm Fen İşlerini oraya yığarak, saatler içinde yolu standarttan uzak asfaltlaması ise gözlerden kaçmamış, şu anda patika yol görüntüsü veren köprü ise vatandaşlarca kullanılmaya başladı.

 

7 KİTAP İTİRAFI VE HİZMET EKSİKLİĞİ İSE 5 YIL BU ŞEHRİN KADERİ Mİ OLACAK?
Önceki günlerde gerçekleştirilen Afşin ilçe kongresindeki konuşması ile 7 kitabın sahada yansımasının olmadığını söyleyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir türlü şehirle barışık hale gelemedi. Önceki gün Kanal Maraş haberi ekibine önemli açıklamalarda bulanan CHP Genel Başkanı Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç tarafından da Güngör’ün başarılı bir belediye başkanı olmadığını AK Partili yetkililerin Kahramanmaraş’ta çantada keklik görmesinden ötürü Belediye Başkanını da ona göre çalıştığını söylemişti.

 

VEKİLİN TEPKİ ÇEKEN PAYLAŞIMII İSE ŞÖYLE
Göksun yolu bitmeden vatandaşın gözünün içene sokar gibi Paylaşım yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmkan Kılıç’a ise tepki yağdı.
İşte o paylaşım  
Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferansla katılacağı törenle Kuzey Marmara Otoyolu'nun Gebze-İzmit Etabı'nı açıyoruz!
“Bütünsel kalkınma” vizyonumuz doğrultusunda, ekonomik ve sosyal açıdan canlılığı artıracak projeler üretmeye devam edeceğiz.
#YolMedeniyettir