CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ile AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör arasındaki 'su fiyatlarında indirim' ile ilgili tartışmalar sosyal medya üzerinden sürüyor. 

CHP'li Ali Öztunç'un Twitter'dan attığı 'su fiyatlarında indirim' tweeti sonrası AK Partili Güngör 'hodri meydan' diyerek karşılık vermişti. Bu hodri meydana Ali Öztunç anında Twitter'dan cevap vererek canlı yayına davet etmişti.

Öztunç'un canlı yayında tartışalım tweetinin ardında Güngör'den cevap geldi. 

Öztunç'un "Karşılıklı Kahramanmaraş'ı konuşmaya ben varım. Madem meydan okudunuz sözünüzün arkasında durursunuz umarım" açıklamasına Güngör:

"Sayın @Ali_Oztunc polemik yapmayın, topu taca atmayın. İstanbul, Ankara ve İzmir halkının ucuz su içme hakkı yok mu? Siz hangi partinin genel başkan yardımcısısınız? CHP’li Büyükşehir Belediyeleri su ücretini bizim tarifeye indirsin hodri meydan bekliyorum." şeklinde cevap verdi.

Güngör'ün "Polemik yapmayın, topu taca atmayın." tweetine Öztunç anında cevap vererek şu ifadeleri kullandı:

"Sayın @hayrettingng bana hodri meydan dediniz. Ben de gördüm meydan okumanızı dedim. Topu taca değil saha dışına siz atıyorsunuz. Bir daha söylüyorum, hodri meydan dediniz ben varım. Karşıma çıkın tüm halk izlesin tartışalım. Siz istediniz şimdi neden kaçıyorsunuz?"

Kanal Maraş ekibi olarak bu hodri meydan kapışmasını canlı olarak yayınlamayı tekrarlıyoruz. Her iki isme de bir kez daha çağrıda bulunarak canlı yayına davet ediyoruz.

İŞTE ATILAN SON TWEETLER: