Kahramanmaraş Dulkadiroğlu İlçesi İsmet paşa  mahallesi Trabzon bulvarı özel idare iş merkezinde akşam saat 21:30 sıralarında bir takım kişiler tarafından hırsızlık yapılırken suç üstü yakalandı. 
 
Özel idare binasının en üst katından başlamak üzere 13-14 ve 15'nci katlardaki kalorifer petekleri ile alüminyom lavabo kapıları ve pencerelerinin bazı şahıslar tarafından sökülerek bir pikaba yüklenirken bekçiler tarafından yakalandı.

 


 

ŞEBEKE İŞİ Mİ?

Olay yerine intikal eden emniyet güçleri yakalanan Abdullah S.'nin YİKOP (yatırım izleme ve koordinasyon başkanlığı) görevli olduğunu, olay mahallinde verdiği ifadede ''özel idare binası katlarında bulunan atıl vaziyetteki hurda malzemeleri personel şeflerinin bilgisi dahilinde nakliyatci çağırarak yükleme yaptığını'' söyledi.

Olay mahallinde Polislerin Yikop'taki yetkililerle yaptıkları telefon görüşmesinde ''böyle bir durumdan haberleri olmadığını'' belirtmeleri üzerine söz konuşu çalınan malzemeler 46 FV 895 plakalı Fort transitin bagajında demir ve alüminyum penceler eski kalorifer petekleri olduğu görüldü. Şüpheliler hakkında yasal işlem yapılmak ve ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Olayın en ince ayrıntısına kadar inceleneceği, emniyet yetkilileri tarafından ifade edilirken daha önce Kahramanmaraş'taki okullarda yaşanan hırsızlık olayını akıllara getirdi.

Bakalım bunun arkasından kimler çıkacak?