AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Av. Ahmet Özdemir, Ak Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda yeni dönemde aday gösterilmeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç'a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Yeni bir belediye başkan adayının olduğunu belirten Özdemir şöyle dedi, "Bu ileri sürülen hususların ne kadar boş olduğunu anlatmak için söylüyorum. Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri yani İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda, Hakkari Belediye Başkanlığı'nda, siyasi partisi yada büyüklüğü küçüklüğünü bir kenara bırakarak söylüyorum. Zaman zaman fikir alındığı, yardım istendiği bir adamdan bahsediyoruz. Ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Politika Üretme Kurulu'nda görev yapan biri. Şimdi bunu bir siyasi çekişmeyle oraya gelmişse bu çok başarılı bir iş. Ama AK Parti'de bir siyasi çekişme dikkate alınmaz. Yerel yönetimler başkanlığı ve Cuymhurbaşkanlığı'mız bir çalışma yapıyor. Başkanımda buna şahit olmuştur. Milletvekilleri olarak bizde. Bizden görüş alınır ve ondan sonra o ekip çalışır. Hem de o kadar ketum çalışır ki bu çalışma hiç bir zaman kamuoyuna sızmaz. Sonuçta ortaya çıkan isim üzerinde şu olabilir. Mevcut belediye başkanımızdan memnun olan arkadaşlarımızda vardır, memnun olmayan arkadaşlarımız da vardır. Ama gelen arkadaşımızın kimliği ve bekraunduyla ilgili kimsenin söyleyecek bişeyi yok, bu şu demek. Demek ki bu konu iyi araştırılmış ve önümüze konulmuş. Dolayısıyla bu birinin siyasi beklentisini karşılamak için dersek, gelen arkadaşımızın donamına haksıkzlık etmiş oluruz. Cumhurbaşkanlığı'nda bu işi yapmakta çok büyük bir iş. Onu yapmak varken gelip burada büyükşehir belediye başkan adaylığı yapmak, bu daha çok şehrimizin menfaatine hayrına olacak, bizim için olacak bişey. Şahsi kendisi için belki çok önemli olmaya bilir, yaptığı iş itibariyle."

"HİÇ BİR ZAMAN MEYDAN VERMEYİZ"
Özdemir, "Söylemek istediğim netice olarak Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın yaptığı bir çalışma. Kamuoyunda her zaman bu konuşulur. AK Parti camiası dışında birileri AK Partililerin içerisindeki siyasi çekişme olarak bunu anlatır ki burda gerçekten bir ayrışma olsun ve biz bundan beslenelim. Böyle diyenler oldu ama biz hiç bir zaman fırsat vermeyiz. Görüş ayrılıklarımız varmı hepimiz akıl ve fikir sahibi insanlarız. Muhakkak olaylara farklı baktığımız zamanlar olur. Ama bir seçim zamanı geeldiğinde biz böyle yan yana oluruz. Başkanımız bize görev verir biz de onu yerine getirriz. Buna da hiç bir zaman meydan vermeyiz"  dedi.

KANAL MARAŞ / ÖZEL HABER