Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi 14 Şubat 2020? Kahramanmaraş 14 Şubat Cuma kar tatili var mı? Son dakika bilgisi ne? soruları öğrenciler tarafından arama motorlarında sıkça araştırılmaktadır. Kahramanmaraş'ın Afşin, Andırın, Çağlayancerit, Dulkadiroğlu, Ekinözü, Elbistan, Göksun, Nurhak, Onikişubat, Pazarcık ve Türkoğlu İlçeleri'nde kar tatili var mı? Tüm detaylar haberimizde mevcut...

Yoğun kar yağışının yaşandığı illerden biri olan Kahramanmaraş'da okulların tatil edilmesi beklentisi hakim. Peki Kahramanmaraş Valiliği'nden açıklama geldi mi? Cevabını haberimizde sizler için hazırladık...

Kahramanmaraş için peş peşe kar yağışı uyarıları gelmeye devam ediyor! Sıcaklıkların düştüğü Kahramanmaraş'da yoğun kar yağışı hakim. Hafta sonu kar yağışlı geçen Kahramanmaraş'da 14 Şubat 2020 Perşembe günü okullar tatil mi? Kahramanmaraş'da yaşayan veli ve öğrenciler bu sorunun yanıtını araştırıyor. 14 Şubat 2020 Perşembe günü Kahramanmaraş'da okullar tatil mi? Kahramanmaraş Valiliği'nden tatil açıklaması geldi mi?

Kahramanmaraş'ın merkez Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm okullar yarın tatil edildi.

Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan'ın vermiş olduğu kararla, 14 Şubat 2020 Cuma günü buzlanmadan doğacak sıkıntı nedeniyle Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerindeki bütün okullar tatil edildi.

OKULLAR TATİL EDİLDİ (14 ŞUBAT 2020)

Valilikten yapılan açıklamada, il genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanmanın olduğu belirtildi.

Açıklamada, ''İlimiz genelinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 14 Şubat Cuma günü Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçelerimiz ile tüm köylerimizde eğitime bir gün ara verilmiştir'' denildi.