24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi sonrası Kahramanmaraş'tan AK Parti Milletvekili seçilen Av. Ahmet Özdemir Mazbatasını aldıktan sonra nezaket ziyaretlerine Kanal Maraş'tan başladı. Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan ile kısa bir seçim sürecini de değerlendiren Özdemir, bugün mazbatayı aldığını ve yarın Meclis'te Milletvekili müracaatanı yapacağını ve tekrar Kahramanmaraş'a döneceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili Özdemir "16 yıl istikrar ve güven isteğini ortaya koyarak gelecekle ilgili umut vaat eden AK Parti'yi büyük bir zaferle taçlandırdı. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk turda seçilmesine vesile olan ve AK Parti'yi iktidar yapan halkımızın omuzlarına büyük bir yük verdiğini ve şehrimiz ile ülkemiz adına gecesini gündüze katarak vargüçleriyle çalkışacaklarını ve bugün almış olduğu Milletvekilliği mazbatasının şahsı adına düzenlenmiş olsa da, Kahramanmaraş Halkına ait olduğunu, Kahramanmaraş halkına ne kadar teşekkür etsede az olacağı" şeklinde konuştu.

Ahmet Özdemir'in bu nezaket ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu belirten Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan "Ahmet Özdemir ismi bu şehrin unutulmaz isimleri arasına katılmıştır. 24 Şubat il Kongre gecesi yapılan değişikliğin sonucunda bu şehrin ekseriyet çoğunluğu Özdemir'in yanında yer almıştır. İl Başkanlığı sürecinde de halkla iç içe olan Özdemir'in Milletvekiliğinde de aynı samimiyeti göstererek halkla bütünleşmesi ve Kahramanmaraş'ın gelişmesi adına çalışacağına inandığını" söyledi ve başarılar diledi.