27. Dönem AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, seçim çalışmalarına hiç ara vermeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarına Onikişubat ilçesinde devam eden 27.Dönem  Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal, Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İl Kadın Kolları, İl Yönetimi, Gençlik Kollarıyla birlikte Onikişubat İlçesi Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan esnaflarl ve vatandaşlar ile hasbihal ettiler.

AK Parti Kahramanmaraş 27. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Cihat Sezal basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "24 Haziran seçimleri kapsamında bugün Onikişubat İlçe Teşkilatımızla, Belediye başkanımızla, ilçe başkanımızla, ilçe gençlik kolları başkanımızla bir takım ziyaretler yaptık. Bir mahallemizde ev ziyareti yaptık, arkasından bir yaşlı teyzemizi evinde ziyaret ettik, arkasından da esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Hamdolsun halkımızın partimize olan, cumhurbaşkanımıza olan teveccühü çok yüksek, vatandaşlarımızdan da bu algıyı alıyoruz. Bu seçimlerin artık ülkemizin dışında tüm islam coğrafyası için bir önem taşıdığını halkımızla konuşuyor, istişare ediyoruz. Vatandaşlarımız bu seçimin çok önemli olduğunu sadece Türkiye için değil tüm islam coğrafyası için önemli olduğunu farkında Allah'a hamdolsun. İnşallah çok hayırlı bir seçim sonucu elde edeceğimize inanıyorum. Halkımızın teveccühü çok yüksek" şeklinde konuştu.

AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel ise yaptığı konuşmada "Bugün 24 Haziran Seçimlerimizin öncesinde Milletvekili Adayımız Cihat Sezal Bey, Belediye Başkanımız, İlk Kadın Kollarımız, İl Yönetimimiz, Gençlik Kollarımız hep beraber esnaf gezisi yaptık. Vatandaşımızın, Milletvekili Adayımızında ifade ettiği üzere hem partimize karşı hem cumhurbaşkanımıza karşı hem adaylarımıza karşı teveccühü üst düzeyde, onlardan Allah razı olsun. Hem belediyemizin yatırımları hem hükümetimizin yatırımlarıyla ilgili beğenilerini bizlere karşı güvenlerini bir kez daha ifade ettiler. Bizde 24 Haziran'la ilgili onlarla bilgi alışverişi, istişarelerde bulunduk. İnşallah 24 Haziran şimdiden vatanımıza, milletimize, şehrimize, partimize, bütün vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.