Büyük ve Güçlü Türkiye Yolunda emin adımlarla çalışmalar sürdüren Kahramanmaraş AK Parti Teşkilatları ve Milletvekili Adayları her bir vatandaşın elini sıkarak dertlerini dinliyorlar ve dualarına talip oluyorlar.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir ilk günkü aşkla çalışmalarına devam ediyor. 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, Alpaslan Türkeş Bulvarı üzerinde bulunan esnafların desteklerine talip olduklarını belirterek kapı kapı dolaşmaya devam ediyor.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Av. Ahmet Özdemir, esnaf ziyareti sırasında basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Onikişubat ilçemizdeyiz, belediye başkanımız, ilçe başkan yardımcımız, il başkan yardımcılarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ediyoruz. Gördüğümüz ilgiden memnunuz, tabii ki sıkıntısı olan vatandaşlarımız var, onların sıkıntılarınada dikkatle eğiliyoruz. Çünkü biz millet odaklı çalışan bir partiyiz. Vatandaşımızın beklentisini gerçekleştirmek bizim sorumluluğumuz, görevimiz. Onlarda bizim bu konudaki samimiyetimize sorunlara eğilme biçimimize takdir ediyorlardır diye düşünüyorum. Nihayetinde vatandaşımızla aramızda sıcak bir diyaloğumuz var bu bizim için çok önemli. 

Şimdi olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım, şu oluyor; vatandaşımızın şikayet ettiği konular oluyor. Büyük oranda memnuniyet var, ama nadiren şikayet ettikleri konulardan da şunu hissediyorum, yani AK Parti'li, AK Parti'nin bu ülke için bir şans olduğuna inanıyor, ama kendi beklentisinin de şahsi de olabilir, bölgesiyle ilgili de olabilir. Bu beklentisinin de karşılanmasını istiyor. Bunu yine bizden istiyor olması şu demek, aldığımız mesaj; Yani ben sizi seviyor ve destekliyorum ama sizden de bunları istiyorum. Yani diyalog kapısı kapanılmamış olması bizim için önemli. Burda %80 - %90 oranda memnuniyet, %10 oranında da böyle beklentisi olan vatandaşımız var. O beklenti de yine AK Parti'ye sempatisinin bir göstergesi aslında. 

Şöyle arkadaşlar, bütün adaylarımıza yoğun ilgi vardır sadece benim, diğer aday arkadaşlarımızla yani bürokrasiden gelen ya da teşkilatın içinde olmayan arkadaşlarımızla aramdaki fark bir süre teşkilatçılık yaptığım için, yani buralarda daha önce il başkanı olarak gezmişim, ilçe başkanı olarak gezmişim, il başkan yardımcısı olarak gezmişim, dolayısıyla aramızda bir iletişim olmuş yani tanımaktan kaynaklı, hukukumuzdan kaynaklı yoksa diğer arkadaşlarımıza da ilgi görüyorumi takip ediyorum onlarıda gayet de güzel. İşte genel başkan yardımcımız var, genel başkan yardımcımızın şehrimize yaptığı hizmetler, kazandırdığı eserler herkesin takdiri konuşuyorlar. Bu da diğer vekillerimize sempati olarak yansıyor aslında, doğal olarak hepimizle ilgili bir vatandaşımızda bir ilgi alaka görüyorum. Benimki sadece biraz fazla daha insanlarla haşır neşir olduğumdan, teşkilatçılık yaptığımdan belki biraz o yönüyle farkı olabilir.

Şimdi vatandaş bunu bir beka meselesi olarak görüyor. Yani şuna çok rastladım, 24 Haziran'ı bir atlatalım ondan sonra biz istekte bulunuruz diyen vatandaşımız çok oldu. Bu şu demek; Bu seçimin bu ülkenin beka meselesi, yani AK Parti sadece kendi dünyasıyla hareket edilen bir parti olmaktan çıkmış, artık Türkiye'nin kaderiyle özdeşleşmiş bir parti olmuş dolayısıyla da vatandaş AK Parti'nin başarısını ülkenin başarısı olarak değerlendiriyor. Ve 16 yıllık yapılan hizmet kervanının devam etmesini , o suyun mecranında akmasını istiyor. Bu da iyi birşey ama bunun bir sorumluluğu var tabi bize bir yük yüklüyor bu bizde bu sorumluluğu bu yükü taşımaya talip olmuşuz inşallah onun gereğini yapıcaz.


 
Tabii şimdi, bir küçük kız çocuğu böyle bir temenni de bulunuyorsa, siyasete ilgi duyuyor ve liderimizi aslında seviyor demektir. Bizim liderimiz, insanımızla birlikte hareket eden ve onun duygusuyla birlikte duydulanan bir lider. Dolayısıyla bu bazen o çocukta tezahür ediyor, bazen bir engelli de tezahür ediyor, bazen bir kadın da tezahür ediyor, bazen bir genç kardeşimizde tezahür ediyor bu AK Parti'nin ve onun liderinin milletle hemhal olmasının bir sonucu aslında, ondan dolayı o da hem bizi duygulandırdı hem de çok memnun olduğumuz bir durum."