Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kahramanmaraş milletvekili aday adayı olan kentin sevilen ismi Ömer Özkan, seçim çalışmalarına başladı.

24 Haziran da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için aday belirleneceği tarihden önce seçim çalışmalarına start veren Ömer Özkan, Kahramanmaraş'ın değişik yerlerindeki esnafları ziyaret etti.

Kahramanmaraş'ta esnafları tek tek ziyaret etmeye başlayan Özkan, vatandaşların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi.

Milletvekili aday adayı olmadan önce de sürekli esnaf ziyareti gerçekleştirdiğini hatırlatan Özkan, esnafın sorun ve sıkıntılarını bir rapor haline getirdiklerini ve bunu ilgili mercilere ilettiklerini söyledi.

Esnafın ilgisiyle karşılanan Özkan, esnafı gezerken karşılaştıkları teveccühten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve esnafa teşekkür etti.

"HALKIMIZIN SESİ OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Aday gösterilip seçilmesi durumunda halkın sorunlarını ve sıkıntılarını en güçlü şekilde Meclise taşıyacaklarını belirten Özkan, sözlerine şöyle devam etti:

“Halkımız bizlere teveccüh eder, oyunu MHP'ye verirse ve aday gösterilip milletvekili seçilirsem Allah’ın izniyle onların gür sesi olmaya çalışacağım. Halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını sürekli Meclis'te gündeme getireceğiz" dedi.