KAHRAMAMARAŞLI VATANDAŞLAR DİKKAT! Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü Kahramanmaraş geneline ilişkin son dakika hava durumu ve kar yağışı uyarısında bulunurken, Kahramanmaraş'a yağması beklenen kar yağışının ne kadar süreceği ile ilgili bilgi de verdi.

Kasım ayının sonlarında geldiğimiz şu günlerde dondurucu soğuklar kendini git git gide hissettirmeye başladı. Kahramanmaraş'ta soğuk ise yoğun bir şekilde etkisini hissettiriyor. Hafta başında yayımladığı hava durumu ve sıcaklık değerleri raporu ile 'Kahramanmaraş'a ne zaman kar yağacak?' sorusuna açıklık getiren MGM, gün vererek uyarılarda bulunmuştu.

Yine bugün gözler Meteoroloji'nin uyarıları çevrildi. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, önümüzdeki beş güne ilişkin tahmin raporu ile beklenen sıcaklık değerlerini de paylaşırken, Kahramanmaraş'ta yağması beklenen kar yağışının ne kadar süreceği bilgisini de paylaştı. Haberimizin içerisinden İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunun yanıtını bulabilirsiniz...

METEOROLOJİ UYARDI! KAHRAMANMARAŞLILAR DİKKAT
Geçtiğimiz gün Cuma günü kar yağması beklenen Kahramanmaraş'ın Afşin, Çağlayancerit, Ekinözü, Elbistan, Göksun ve Nurhak İlçelerinde kar yağışı olacağını yineleyerek vatandaşları uyardı.

KENT MERKEZİNDE YAĞIŞ YOK
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü, kent merkezinde kar yağışının etkili olmayacağını bildirirken yüksek kesimlerde etkili olacağını ifade etti.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM
Bölge genelinin az bulutlu, gece saatlerinde Mersin, Hatay ve Kilis çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden hafif yer yer orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

(Kaynak: Kanal Maraş)