Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş bugüne sabah saatlerinde hafif sağanak yağış geçişleriyle başlarken, gün içerisinde ise yağış etkisini arttırıyor.

Ancak hava sıcaklığı öğle saatlerinde 16 dereceye kadar çıksa da akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçiyor. 9 dereceye kadar çekilecek hava sıcaklığı birlikte Kahramanmaraş'ta önümüzdeki 5 gün boyunca parçalı, çok bulutlu ve yağışlı bir hava bekliyor.

YARIN KUVVETLİ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Meteoroloji'den yapılan açıklamada, Yarın kuvvetli sağanağın Kahramanmaraş'ta etkili olması beklenirken, hava sıcaklığı ise 16 derece bandında seyredecek.

Kahramanmaraş'ta bu öğle saatlerinden itibaren başlayacak yağış, yarın öğle saatlerine gününe kadar etkili şekilde şehirde yer yer geçişli olmak üzere yüzünü gösterecek.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Bölge geneli; Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçmesi tahmin edilmektedir. Yağışların Adana'nın kuzey kesimleri (Aladağ, Kozan, İmamoğlu ve Feke), Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın batı kesimlerinde (Merkez ve Andırın) yerel olarak kuvvetli olması beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI: Sıcaklıklarda önemli bir değişiklik beklenmiyor.

RÜZGAR: Güney ve güneybatı yönlerden orta kuvvette esmesi beklenmektedir.