Kahramanmaraş'ın bir türlü bitmeyen, bitirilenemiyen alt yapı sorunları hala devam ediyor.

Odun ambarı çevresinde bulunan şehrin kanalizasyonunun aktığı dere etrafa koku ve kötü görüntü veriyor.

Pis koku ve kötü görüntünün yanında bulunan etrafta hafriyat ve pislik ile geri dönüşüm malzemeelrinin bulunması çevrenin ne kadar vahim durumda olduğunu gösteriyor.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan CHP Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş: "Bu memleketteki çevre felaketleri Türkiye'nin başka yerinde yaşanmıyordur. Bu dere de akıp ilerdeki Aksu nehrine karışıyor. Aksu nehri zaten simsiyah zehir akıyor. Ben sizlere soruyorum? Bu görüntü Kahramanmaraş'ımıza yakışıyor mu. 

Burası hemen Kayseri yolunun alt tarafı, odun ambarının yan tarafı. 

21. yüzyılda bir şehrin içerisinde böyle bir görüntünün bulunması o şehre yakışır mı.

Hayrettin Güngör parayı harcayacak yer bulamıyorsan ben sana göstereyim bak işte eksik alt yapı. Buranın bir an önce ıslah edilmesi ve Kahramanmaraş'a yakışır hale getirilmesi gerekiyor.

Aslında Belediye Başkanları Şehrül-Emin'dir yani şehre emin olan kişiye teslim edersiniz ama bizim şehrimiz sahipsiz, eğer sahibi olsaydı bu görüntüler olmazdı" ifadelerini kullandı.

Mustafa Karaaslan ise 1 Milyar hibe kredi destek ilanlarının bilboardlarda gezdiğini dile getirerek alt yapı hizmetinin bir an önce bitirilmesinin gerekliliğinden söz etti.