Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün gerçek yüzü her geçen gün biraz daha ortaya çıkıyor.

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Nisan ayı meclis toplantısı sonrasında yaşanan ve Kanal Maraş'ın gündeme taşıdığı iddialara cevap vermeye çalıştı.

Özel bir tesiste basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı Gürbüz, ihalelerdeki yolsuzluk iddiaları, şeker alımı, şeker fabrikasına verilen kireç taşı, pazarlık usulü verilen ihaleler ve bisiklet yolu için alınan boya başta olmak üzere tüm iddialara bir gariplikle cevap vermeye çalıştı. Fakat ikna edici yanıtlar vermedi, veremedi.

GÜRBÜZ KENDİNE YAKIN GAZETECİLERLE TOPLANDI

Bu toplantıyı kendi yandaş medyalarında beraber yapan Elbistan Belediye Başkanı Gürbüz, muhalif gazetecilerden hiç birini davet etmezken, toplantıyı sosyal medya hesabından canlı olarak duyurdu.

Sosyal medya hesabı Facebook'ta yerel bir televizyon kanalının verdiği canlı yayınına yorum yapan MHP Elbistan Meclis Üyesi Hulusi Binbuğa'nın yazdıkları Elbistan gündemine oturdu.

HIRSIZLIĞIN NEYİNİ SAVUNUYORLAR

Hulusi Binboğa yaptığı yorumda aynen şöyle yazdı; "Adam yendiğim parayı tek yemedim, beraber yediklerimi açıklarım diyo. 'Biri imza benim değil, benim adıma verilmiş' diyor. Açık olan hırsızlığın neyini savunuyorlar, bilemedim'' yorumunu yazdığı görüldü. Ardından atılan yorum ilgililer tarafından apar topar silinerek bu skandalı örtbas etmeye çalıştılar.

MHP GENEL MERKEZİ OLAYIN KAPANMASINI İSTEMİYOR

Elbistan Kamuoyu; ''Cumhur ittifakının Elbistan İlçesinde yok olduğunu ve Elbistan Belediyesi ve Mehmet Gürbüz hakkında Meclis toplantısında yaşanan Komisyon Raporu kavgası MHP'nin Genel merkezine ulaştığı ve Genel başkan Yardımcısı Sadi Durmaz'a iletildiği, Sadi Durmaz'ın ise AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'yi arayarak gereğinin yapılmasını istediği'' öne sürüldü.