AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, memleketi Kahramanmaraş’ta il danışma meclisi toplantısına katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"TÜRKİYE MEYDAN OKUDU"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Mahir Ünal, partisinin Kahramanmaraş İl Danışma Meclisi'ne katılarak gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki programda partililerine seslenen Ünal, "AK Parti karı, yağmuru, fırtınayı, belayı, musibeti, krizleri, engelleri bir bir aştı mı? 17 yıl boyunca bu kadar belayı aşan, vesayeti alt eden, Fetöcüleri; o kadar kendilerinden emindi ki o Fetöcüler, yenilmeyiz diye düşünüyorlardı. Kandil’e, Fetö’nün inine, DAEŞ’e, DAEŞ-KPC ve bunların bütün ağa babalarına Türkiye meydan okudu. Ve bunları alt etti mi? Etti. Peki bundan sonra Türkiye’nin yolu açık mı, açık'' dedi.

Terör koridoruyla Türkiye’yi çembere almak istendiğini belirten Ünal; 15 Temmuzdan daha yeni çıkmış Türkiye bir hançerle keser gibi Fırat Kalkanıyla terör koridorunu ikiye kestiklerini ifade etti.