Yıllardır atıl bir cadde konumuna sürüklenen Sarayaltı Caddesi projesi yılan hikayesine döndü. Şehrin ana ulaşım arterlerinden biri olan ve Şeyhadil Mezarlığından Kanlıdere Köprüsüne bağlantısı olan bu caddenin akıbetinin ne olacağı bilinmiyor.

Adeta çöp yığınına dönen Sarayaltı Caddesi'ndeki çöpler kaldırılmadığı gibi Büyükşehir Belediyesi'nin dökmüş olduğu kum yığını ise sosyal medyada vatandaşların tepkisi nedeniyle alel acele yerlere laletayin serildiği görüldü.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör göreve geldiği günden bu güne kadar ise Sarayaltı mahallesiyle ilgilenmediğini dile getiren vatandaşlar, çözümün giderilmesi için Başkan Güngör'ü kahve içmeye davet ettiler.

Sarayaltı Caddesi'nin sorunlarını Kanal Maraş mikrofununa konuşan Cihan Ahmet Cesur ve Ali Uzunlar dile getirmeye çalıştı.

"Madem yol yapmayacaktınız neden işyerlerimizi talan ettiniz?" diyen Ali Uzunlar projeden ümitli olduğunu belirtirken, Cihan Ahmet Cesur ise Sarayaltı Caddesi'nin yapılmasını 'umudum ız' diyerek yetkililere üstü kapalı gönderme yaptı.

Haberin devamı video haberimizde...