Kurban bayramında Kahramanmaraş hava durumu nasıl olacak? Vatandaşların merak ettiği bu sorunun cevabı Meteoroloji'den geldi. Kurban bayramı tatili süresinde Kahramanmaraş hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor. Özellikle çalışanlar Kurban bayramı tatiline hazırlıklı girmek istiyor. Kahramanmaraş'ta Bayramda havanın nasıl olacağı da bu kapsamda araştırılıyor. Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan güncel Kahramanmaraş hava durumu değerlendirmelerini ve uyarıları kanalmaras.com'dan takip edebilirsiniz. 

BAYRAMDA KAHRAMANMARAŞ HAVA DURUMU NASIL OLACAK?
Mübarek Kurban bayramında Kahramanmaraş hava durumunun nasıl olacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Metoroloji ise vatandaşlara bayramda tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Kahramanmaraş hava durumu tahminlerini ve Meteoroloji'den yapılan açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz.

METEOROLOJİ'DEN YAPILAN DEĞERLENDİRMELER
Meteoroloji 6. Bölge Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, Kahramanmaraş'ta bayramın birinci günü (11 Ağustos) sıcak ve 41 derece olması bekleniyor. Bayramın ikinci günü ise yine 41 derece geçeceği tahmin edilirken, bayramın üç ve son günü yakıcı güneş çıkması hava derecelerinde önemli bir değişiklik beklenmediği görülüyor.

İLÇELERDE HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, Kahramanmaraş'ın birçok ilçesinde hava sıcaklığı biraz düşük olması, Andırın ve Göksun ilçeleri serin ve az yağışlı geçmesi düşünülüyor.