Kanal Maraş Whatsapp ihbar Hattına gelen görüntülere göre, Kahramanmaraş-Osmaniye yolu üzerinde bulunan ve Aksu Köprüsü'nün bulunduğu ana yollar arasında önemli bir yeri olan Hacı Mustafa Mahallesi'nde saman yüklü TIR'ların ve kamyonların istilasına uğradı.

Söz konusu tırların ve kamyonların ağır tonajlı olmasından dolayı Aksu Köprüsü civarındaki yollarda sık sık çökmeler ve asfaltın sürekli çekmesinden dolayı maddi zarar meydana geliyor. Tırların söz konusu yolda hızlı bir şekilde hareket etmesi trafik kazalarını da beraberinde getiriyor. Özellikle yolun yokuşlu kısımlarında hızını alamayan tırlar ve kamyonlar diğer sürücüleri oldukça sıkıntıya sokuyor. Tırlar ve kamyonlar yüzünden söz konusu yol adeta ölüm yoluna dönmüş durumda.

NE MASKE NE SOSYAL MESAFE!

Normalleşme sürecinde, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır gibi aralarında Suriyelilerin de olduğu çeşitli illerden Kahramanmaraş'a gelen ve maske takmayan, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymayan samancılar tepki çekti.

Whatsapp ihbar hattını arayan ve mesaj çeken vatandaşların ise, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, ''samancılara ne uyarı ne de cezai bir işlem uygulamadıklarını sadece resim çekerek gittiklerini'' iddia ederek tepkilerini dile getirdiler.