Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde yerel seçim startını verdikleri ve belediye başkan adaylarını erken açıklayacakları yönündeki açıklamalarının ardından kulisler hareketlenmişti. Bu yönden CHP'nin Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacak kulislerde sürpriz bir ismin adı geçiyor.

Belediye başkan adaylarını eylül ayına kadar açıklamayı planlayan CHP yönetimi, en doğru isimin belirlenmesi için anket yapıp kaanat önderleriyle bir toplantı yapacak. Bu süreçte, milletvekillerinin de partililerle bir araya gelmesi bekleniliyor.

Kahramanmaraş'ta CHP'de cevabı en çok merak edilen soru ise Büyükşehir Belediye Başkan adayı'nın kim olacağı geliyor.

SÜRPRİZ İSİM MİLLETVEKİLİ ALİ ÖZTUNÇ
Ankara kulislerinde konuşulan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için gündeme bomba gibi düşen sürpriz isim ise CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç... 24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekilliği Genel Seçimi'nde Milletvekili seçildikten sonra parti içindeki yükselişini hızla sürdürüyor. Kamuoyundada "Atom Karınca" olarak sevilen bir siyasetci olan Öztunç'un bu konuda ne gibi açıklama yapacağı merakla bekleniyor. Öztunç'a yakın isimler ise "Büyükşehir Adayı olursa büyük sürpriz olur" yorumu yapıyor.