ATV’de Murat Yıldırım’ın sunuculuğunu yaptığı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının 29 Haziran Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümüne Kahramanmaraş Tıp Fakültesi öğrencisi 19 yaşındaki Arda Ayten damgasını vurdu. Teker teker soruların hepsine doğru yanıt vererek 12. soru yani 1 milyon TL’lik soruya kadar ulaşan Arda Ayten ile ilgili bilgiler vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

ARDA AYTEN KİMDİR?

Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada 15 bin TL’lik soruya kadar doğru yanıt veren, 15 bin TL’nin ardından da Kaşgâr şehri nerede? Kült kelimesinin Latince kökeninin anlamı, Ereğli belediye eski başkanı Halil Posbıyık, hangi hayvan karbonu elmasa çevirebilecek güçteki basınca dayanır ve Heredotos’a göre Mısırlılar, ilk insanları araştırdıkları deneydeki çocuklar kimlerin dilindeki Bekos yani ekmek dedikleri için ilk insanları onlar olarak kabul etmişlerdir? sorularını da kayıpsız geçen Arda Ayten, 1 milyon TL’lik soruya kadar ulaştı. Arda Ayten yarışmaya Kahramanmaraş’tan katıldı ve Sütçü İmam Üniversitesi’nde Tıp eğitimi almaktadır. Hedefinin 1.000.000 TL’yi kazanmak olduğunu söyleyen Ayten, eğer soruyu doğru yanıtlarsa büyük ödülün sahibi olacak. 19 yaşında ve İskenderun’da oturan Arda Ayten'e, annesi bakıyor. Çok fazla masrafı olmadığını ve en çok kitaplara masraf yaptığını anlatan Arda Ayten, doktor olan teyzesinin kendisine yardım ettiğini söyledi. Arda Ayten, bu yıl toplamda 100 geçkin kitap okuduğunu da sözlerine ekledi. Arda Ayten, 1 milyon TL’lik soruyu göreceği esnada yarışmanın süresi bitti ve 1 milyon TL’lik soru bir sonraki yarışmaya kaldı. 4 tane kitap yazdığını söyleyen Arda Ayten’in en büyük hayali ise okudukları kitapları kendi dillerinde de okumak…

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Her Çarşamba ve Cumartesi akşamları Murat Yıldırım'ın sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni bölümünün ne zaman olduğu merak ediliyor. 1 milyon TL'lik soruya kadar ulaşan Arya Ayten'in ardından ''Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ne bölümü ne zaman? Kim Milyoner Olmak İster 1 milyon TL'lik soru ne zaman sorulacak?'' soruları da sıkça sorgulanmaya başlandı. Kim Milyoner Olmak İster yarışması her çarşamba ve cumartesi günü izleyicisiyle buluşuyor.