Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Başkanı Serdar Zabun ve beraberindeki heyet CHP İl Başkanı Eset Şengül ve yönetimini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

KMTSO Başkanı Serdar Zabun ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün Cumhuriyet Halk Partimizin hem il başkanı hemde seçim bürosundayız. Birlikte konuyu değerlendirdik, değerli başkanımız Esat  bey ve milletvekili adaylarımız Ali bey başta olmak üzere kendilerine başarı diledik. Kahramanmaraşımız için inşallah hayırlı hizmet etmek üzere önlerinin açık olmasını Allah hizmetleri içinde yardımcıları olmasını diliyoruz. Güzel siyasetle ilgili bilgiler aldık. Esat beyde özellikle Ali bey birikimlerini, geçmişten bugüne gelen Kahramanmaraş ile ilgili siyasi yapılarını siyaset yaptıklarında karşılaştıklarını bizlere aktardılar. Biz başarılarının devamını diliyoruz." dedi.

CHP İl Başkanı Eset Şengül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi:

"Özellikle Türkiye için hassas derecede önemli bu 24 Haziran seçimleri için seçilecek milletvekillerini tanıması, tanımaları ona göre şehrin sorunlarını onlara anlatmaları açısından çok kıymetli buldum. Ayrıcada şehrimizde buna ihtiyacımız vardı. İşte bizim özlediğimiz demokrasi bu. Bu şehri ileri gelenlere akil insaları sivil toplum kuruluşu temsilcileri odaları gelmeliler ve siyasilere şehrin sorunlarını sıkıntılarını anlatmalılar. Siyasilerde onların hassasiyeti üzerinden gidip Kahramanmaraş'ı o mecliste savunmalılar."