Kipaş Holding Personel müdürü Sedat Kazancı'nın oğlu Ercan Kazancı ile Selami Ekmekci'nin kızı Gizem Ekmekci görkemli bir düğün ile dünya evine girdiler.

Oldukça renkli görüntülere sahne olan düğün, halaylar ve oyunlarla sona erdi.

Görkemli düğün töreninin ardından Ercan Kazancı, "4 yılık süren beraberliğimizi çok güzel bir aile yuvası kuraraktan sonlandırıyoruz. Çok mutluyuz" dedi.

Gelin Gizem Ekmekci ise bugün en mutlu gününüz, evleniyorsunuz sorusuna: "Sizinde söylemiş olduğunuz gibi çok mutluyum, evleniyorum" şeklinde konuştu.

Ercan Kazancı ve Güzem Ekmekci Çifti evlenecek olan çiftlere, ''Bir an önce evlensinler, evlenin hiç durmayın'' mesajı verdi.

Damadın babası Sedat Kazancı duygularını, "Oğlumun bu mutlu gününde dostlar ile beraber olmaktan ayrı bir mutluluk duyuyoruz. Tüm annelerin ve babaların hayali çocuklarının mürüvvetini görmektir, güzel günlerini görmektir. Benim kızım yoktu şimdi bir kız evladım oldu. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, bir şekilde mesajla mutluluğumuza ortak olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.'' şeklinde ifade etmeye çalıştı.

Damadın annesi Fatma Kazancı, ''İlk oğlumu evlendiriyorum, kızımızı alıyoruz inşallah. Allah'ım herkese nasip etsin. Darısı tüm bekarlara.'' şeklinde konuştu.

Gelinin babası Selami Ekmekci, ''Ailemizin en son kızıydı. Bütün babalara böyle mutlu günü Allah'ım nasip etsin. Mutluyuz." dedi.

Gelinin annesi Güngör Ekmekci, "Çok güzel bir şey, mutluyuz. Allah mutlu eylesin. Başka bir şey diyeceğimiz yok." diyerek mutluluğunu ifade etti.