Kahramanmaraş'ta AVM'nin yanında bulunan taksi durağının olduğu yere 15 ay önce bir tuvalet yapıldı ama hala kullanılabilir durumda olmaması taksi şoförlerini çileden çıkarmış durumda.

Kanal Maraş'ın 9 ay önce gündeme getirdiği tuvalet, hala yapılmamış halde.

Taksi şoförleri ve çevre esnafları çileden çıkarmış durumda. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Yetkililerin kanalizasyon hattının o konumda bulunmadığı gerekçesiyle yapılmayan tuvalet taksi şoförlerini mağdur durumda bırakmaya devam ediyor.

Şehrin en büyük AVM'sinin yanında bulunan bu taksi durağının tuvaleti kanalizasyon hattı gerekçesiyle bağlanmaması ve KASKİ yetkililerinin bu durumla hiç ilgilenmemesi şoförleri çileden çıkardı.

Taksi şoförleri, "Bize tuvalet yaptılar fakat kanalizasyonu bağlamadılar, madem bağlamayacaktınız bu tuvaleti neden yaptınız?" ifadelerini kullandı.

Tuvalet olmadığından dolayı camilere ve petrollere giden şoförler, "Burası 7/24 açık olan bir işletmedir, gündüz çalışan arkadaşlar ihtiyaçlarını gidermek için camiye gidebiliyor, fakat gece çalışan arkadaşlar mağdur durumda kalıyor" dedi. 

Yetkili olarak herkesi aradıklarını dile getiren Şoförler, "Yetkili olarak herkezi aradık KASKİ'yi arıyoruz cevap gelmiyor Büyükşehir Belediyesinin arıyoruz bir yanıt alamıyoruz" şekline konuştu.

KASKİ'nin taksi şoförlerini mağdur durumda bırakması ve Şehrin en büyük AVM'sinin yanında bulunan taksi durağındaki tuvaletin Kanalizasyon hattı bulunmadığı gerekçesiyle tuvalet hattını bağlamaması, KASKİ'yi bir kez daha sınıfta bıraktı.