Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni ve Köşe Yazarı Mustafa Karaaslan, ''Son yılların en büyük ve iddialı köşe yazısı yakında Kanal Maraş'ta olacak. Kim veya kimler neyin peşinde, neyi amaçlıyor? AK Parti'den elini çekmeyenler kimler? Hangi hesap peşindeler...'' paylaşımının ardından AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç resmi hesabından yazıya ilişkin açıklama yaptı.

AK Partili vekil Güvenç yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bu kardeşinizin medyası, oraya buraya harcayacağı haram parası ve hiçbir illegal bağlantısı yoktur. Allah'a ve halka dayanarak yaşar ve siyaset yapar. İlimizde son yapılan yolsuzluk operasyonuyla ilgili olarak aşağıda resimde görüldüğü üzere adım karıştırılmak istenmiştir.

''İSPAT EDERLERSE İSTİFA EDECEĞİM''
Buradan açıklıkla ilan ediyorum; bu olayı medyadan öğrendim. Olaydan önce veya sonra yazıda bahsedilen eski belediye başkanı Fatih Mehmet Erkoç'la ve adli, idari hiçbir yetkili görüşmem olmadı. Olayla uzaktan yakından hiçbir ilgim yoktur. Aksini ispat ederlerse milletvekilliği görevimden istifa ederim.

Bu vesile ile yetkili, ilgili ve sorumlulara çağrı yapıyorum. ''Bu olay nedir'' ''İlgilileri kimlerdir?'' Kahramanmaraşlı hemşehrilerime bunu anlatma borcumuz vardır.

''ŞEREFSİZDİR''
Hodri meydan; hep söylediğim gibi tekrar ediyorum. ''Partisine, yol arkadaşına belden aşağı vuranlar şerefsizdir, böyle bir şerefsizliği bilip de söylemeyen daha da şerefsizdir.

Kamuoyunun bilgi ve takdirlerine sunuyorum."