Yayın hayatına başladığı günden bu yana olayların perde arkası, yaşananların iç yüzü, sıcak gelişmeler, Mustafa Karaaslan'ın sunumu ve derinlikli yorumlarıyla Kanal Maraş Açık Masa programı izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

Kanal Maraş Haber Merkezinin güçlü ekibi tarafından hazırlanan Açık Masa programı her hafta ekranlardaki yerini alıyor. Dün akşam yayınlanan Açık Masa  programında Kahramanmaraş ve Türkiyede yaşanan en son gelişmeleri, siyasetin nabzını sıcağı sıcağına izleyiciye aktarıyor. 

GÜNDEM ÖZHASEKİ'NİN AÇIKLAMALARI OLDU

Gündemdeki konuları masaya yatıran Açık Masa programında yine çok konuşulacak açıklamalar yapıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere dün Kahramanmaraş'a gelmişti.

Şehirde ilk olarak Vali Ömer Faruk Coşkun'u ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ü ziyareti eden Özhaseki, belediyecilik faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

Özhaseki, “Belediye başkanlığının bir okulu yok. Ama burada bir istisnayı da söylemek lazım; içimizde en eğitimle belediye başkanı olan kişi de Hayrettin Güngör. Yıllardır bakanlıklarda, daha sonra belediyeler birliğinde yapmış olduğu çalışmalarla belediye başkanlığının adeta eğitimini yapan tek kişi desek yeridir” demişti.

Bu açıklamaların ardından Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan, Özhaseki'ye sert çıkarak, 'taktığı gözlüğü' hangi doktorun verdiğini, telefonunu verirse kendisininde yakın gözlük kullandığını ve gidip aynı gözlükten alacağını söyledi.

Karaaslan şöyle konuştu:

"İçimizde en eğitimli Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'dür" diyor Sayın Özhaseki... 2019 seçimleri ile ilgili şahsi fikrimi konuşmak istiyorum, Sayın Özhaseki 2019 yılında da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimlerden Sorumluydunuz. Hayrettin Güngör en eğitimli ise neden Ankara veya İstanbul adayı yapmadınız? Madem Güngör çok eğitimliydi, çok donanımlıydı, çok bilgiliydi. Büyükşehir'leri neden kaybettiniz? Sayın Özhaseki kusura bakmasın ama doktorunuzun numarasını bana verin. Sizin gördüklerinizi bizde görelim. Özhaseki'ye soruyorum; Kahramanmaraş'ın çarşısına çıkmadınız, halkın içine girmediniz. Hangi sebebe dayanarak Hayrettin Güngör'ü en başarılı ilan ettiniz?"