Kahramanmaraştaki İnternet haber medyasının parlayan yıldızı Kanal Maraş 7 yıllık gazetecilik deneyimi yanında, KMTSO Basın danışmanlığı da yapan ve güncel asayiş haberlerinin aranan ismi Mustafa Kılınç bundan böyle Kanal Maraş ekibinde yer alacağı belirtildi.

Kanal Maraş Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan Mustafa Kılınç'ın ekibe dahil olmasını şöyle değerlendirdi; "Kanal Maraş her geçen gün büyümekte, alt yapı teçhizatları olsun, haber merkezimizde çalışan personellerimiz olsun özveri ile çalışmaya devam ederken bu ekip içerisine Mustafa Kılınç'ın katılması gücümüze güç katacaktır. Ulusal haber sitesi olmak adına ve İnternet televizyonunun 24 saat yayın yapması için gerekli teçhizatlar alındığı gibi deneyimli personellerin ekibimize dahil olması bizleri mutlu etmiştir. Sloganımız "Güçlünün değil, haklının sesi" olmak ve Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm dünyaya yayın yapmak adına çalışmalarımız devam etmektedir." dedi.

Mustafa Kılınç ise; "Kanal Maraş ekibine dahil olduğumdan dolayı mutluyum. Burada daha güzel işler çıkaracağız. Kahramanmaraş gündemini kanalmaras.com dan sevgili okurlarımız takip edebilirler. Mustafa Karaaslan abime bu ekipin içine beni dahil ettiği için müteşekkirim." dedi.