Kahramanmaraş'ın en renkli, en yenilikçi, en heyecan verici, en dinamik, en neşeli haber sitesi Kanal Maraş bugün tam 7 yaşında…

1 Mart 2014 yılında kurulan ve kurulduğu günden beri Kahramanmaraş'ta herkesin ailesinden biri olarak kabul gören Kanal Maraş, Kahramanmaraş'ın haber siteleri arasında öncüsü. Kahramanmaraş'ın en büyük haber siteleri arasında biri olan Kanal Maraş, birbirinden iddialı tarafsız ve güvenilir haberleri, gündem belirleyen programları ile yıllardır pek çok başarıya imza attı.

KANAL MARAŞ TV, KAHRAMANMARAŞLILARIN VAZGEÇİLMEZİ OLDU
7 yıldır getirdiği yeniliklerle izlenme oranlarıyla hep üst sıralarda yer alan, izleyici tarafından ‘en çok sevilen ve güvenilen haber sitesi’ olarak gösterilen Kanal Maraş, dijital platformlarda zirvedeki yerini korudu.

Bu 7 yıl içinde pek çok gündem belirleyen programlarıyla izleyicinin kalbinde taht kuran Kanal Maraş, yeni yılında da iddialı.

HABER SİTEMİZİN EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR
Dünyadaki, ülkemizdeki ve Kahramanmaraş'taki gelişmeleri yakından izleyen Kanal Maraş, iç politikadan siyasete, spordan kültür sanata kadar her alanda bilginin peşinden giden okuyucuların olmayı başardı. Kanal Maraş, dün olduğu gibi bugün de evrensel değerlere sahip çıkmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor.

7 yıllık süreçte haber editörleri tarafından giriş yapılan haberler aldığı okunma sayıları ile ilgili Kahramanmaraş'ta açık ara lider, Türkiye genelinde ise ilk 1000 internet sitesi arasında yer alıyor.

Sizlerden aldığımız güçle önümüzde ki günlerde de yine özel haberleri ile sizlerle buluşmaya devam edeceğiz…