2014 yılında kurulan Kanal Maraş, güncel gelişmeleri, son dakika haberlerini doğru, tarafsız ve en hızlı bir şekilde okuyuculara ulaştırırken Kahramanmaraşlıların gönlünde taht kurdu.

6 yıllık süreçte editörler tarafından haber, video, foto galeri içeriği oluşturulan Kanal Maraş, Google Analytics rakamlarına göre 2014 ile 2020 yılları arasında 40 milyon 81 bin 207 tekil ziyaret ile Kahramanmaraş'ta açık ara lider, Türkiye genelinde ise ilk bin 1000 internet sitesi arasında yer alıyor. Yeni cihazlarla 6.yılında İnternet TV olarak yeni bir heyecan getirmeyi amaçlayan Kanal Maraş, görsel yayında geleceğin İnternet üzerinde olacağını düşünerek yatırımlarına hız verdi. Bu doğrultuda yeni yerine taşınan Kanal Maraş haber portalı ve İnternet TV olarak Kahramanmaraş'tan ulusal olma yolunda hızla ilerliyor.

HEDEF TÜRKİYE DE İLK 500 SIRALAMASINA GİRMEK

Kanal Maraş Genel yayın Yönetmeni Mustafa Karaaslan, ''6.Yılında Kanal Maraş olarak yeni yerimizde hem haber portalı olarak Türkiye'nin ilk 500.site arasına girmek hem de İnternet TV olarak ise Kahramanmaraş'ta bir boşluğu doldurmak ve geleceğin internet üzerinden yayıncılığın olacağını görerek buna göre yatırımlarımızı yapıyoruz. Amacımız kuruluşumuzun 10 yılında kurumsal olarak varlığımızı sürdürmektir.'' diyen Karaaslan; ''Kimseyle yarış içerisinde değiliz ancak bu şehirde çifte standarda aslan izin vermeden özgürce konuşabilinen, halkın nabzını tutmaya çalışan, bir yayın kuruluşu olmak tek amacımız. Bugünümüzde bizleri yanlız bırakmayan tüm büyüklerimize, dostlarımıza ve meslektaşlarımıza sonsuz şükralarımı sunuyorum.'' dedi.
 


 

KANAL MARAŞ TV RENK KATIYOR
Kanal Maraş'ın bünyesinde barındırdığı Kanal Maraş TV internet televizyonu renk katıyor. Kanal Maraş, sadece TV'ye özel içeriklerin, programların, haberlerin, röportajların ve telefon bağlantılarının yer alacaktır. Televizyonda güncel Türkçe ve yurt dışı çıkışlı hit parçalar, Türk Sanat Müziği, 90'lı yılların şarkıları, rock ve slow parçalar da yer alıyor.

İnternet üzerinden yayın yapan Kanal Maraş TV, gündem, siyaset, ekonomi, sağlık, eğitim, spor, astroloji ve aktüel programlarıyla hem Facebook sayfasından hem de youtube kanalımızdan izleyicilerle buluşuyor.
 

YENİLENEN MOBİL TASARIMLAR
Kanal Maraş dijital yolculuğun açık ara lideri olan www.kanalmaras.com, yenilenen mobil site ve mobil uygulamalarıyla da cep telefonlarından çok daha kolay takip edilebiliyor. İnternet haberciliğinde çıkılan bu yolda geleceğin yayınlarının İnternet üzerinden ve İnternet TV olarak süreceğinden bu yolda yatırımlarına ara vermeden sürdürüyor.

HABER MERKEZİ SOKAĞIN NABZINI TUTUYOR
Köşe yazarı, muhabir, editör, program yapımcılarından oluşan teknik kadromuzla Kahramanmaraşlılara doğru, güvenilir, tarafsız şekilde haberleri en hızlı ulaştırmaya, Kahramanmaraşlıların güvenine layık olmaya devam ediyoruz. İnternet TV de konuşan bir Kahramanmaraş olacaktır.

 


 

YENİ HİZMET BİNASI İLE BİRLİKTE YENİ YILINI KUTLADI
Kanal Maraş, yeni binasıyla yepyeni donanımlı cihazları ile projeleri ekranlara taşıyacak.

 


 

Kanal Maraş televizyonunun Onbaşı Osman Caddesi'ndeki yeni hizmet binasının açılışı, törenle yapıldı. Kanal Maraş televizyonunun açılış törenine Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal, iş adamı Mahmut Arıkan, İşadamı Mesut Şahinkanat, MHP eski Meclis üyesi Murat çakıroğlu, çok sayıda siyasi parti, sivil toplum örgütü, gazeteciler ve iş dünyasından davetli katıldı.

Türkoğlu Bediye Başkanı Osman Okumuş:

Bugün Kanal Maraş'ın açılışını gerçekleştirdik. Yeni stüdyosunu her gün durmayan, gelişen bir Kanal Maraş tabi basınsız da Kahramanmaraş olmaz. Tanıtıma katkı sağladığından dolayı bu işi profosyonel ekibiyle ciddiye aldığı için Mustafa Karaaslan'a da hayırlı olsun diyorum. Burada basın mensubu dostlarla beraber yeni stüdyonun açılışını yaptık. Eksiklik Kahramanmaraş'ta doldurulmuş oldu. Diğer basın kanallarla beraber bu işi en iyi yapan Kanal Maraş'tır.

Kahramanmaraş SSK İl Müdürü Harun Akbalaban:

Öncelikle Kanal Maraş'ın yeni yeri hayırlı olsun diyorum. Teknolojisini gelişterek Kahramanmaraş'a hizmet vermeye çalışan Kanal Maraş'ın bu işi ciddiyete alarak iyi hizmet vermesi dikkat çekiyor. Yeniden hayırlı olsun.

Kahramanmaraş BİK Müdürü Abid Vanlı:

Öncelikle Elazığ depremi ve Suriye'de askerlerimizin şehit olması sonrası yaşadığımız acı katlanmıştır. Tüm bu hadiselerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza, şehit olan askerlerimize, Allah'tan rahmet diliyor, yaralıların acil şifa bulmasını temenni ediyorum. Mustafa Karaaslan medyaya yeni bir umut getirdi. Tarafsız ve objektik haber yapmasını temenni ediyorum.

Onikişubat Muhtarlar Derneği Başkanı Ramazan Gürbak:

Sosyal medyanın çok ciddi seviyede kullanıldığını düşünürsek internet medyasının da çok öneme yer kapladığını hepimiz takdir ederiz. Bu açıdan yerel ve ulusal bazda çok kıymetli dostlarımız var. Kahramanmaraş'ta bunlardan biri yenilenmiş yüzüyle özellikle internet portalı üzerinden tüm dünyaya kentimizin tanıtımına katkı sağlanmış bir yüz var. Hayırlı olsun diyorum.

KGC Başkanı Sermet Çuhadar:

Mustafa Karaaslan'a hayırlı olsun. Kahramanmaraş'ta internet yayını başlatıyor. Bundan dolayı diğer basında kendilerini yenileyeceklerini inanıyorum. Bu yayınlarda gerçekçi, doğru ve dürüst haberleri halkımıza ulaştırmada öncü olacağına inanıyorum.

Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü yardımcısı İbrahim Palabıyık:

Mustafa Karaaslan ağabeyimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Son dönemlerde internet medyası popülerliği gitgide artıyor. Bu eksiklik Kahramanmaraş'ta vardı, Mustafa ağabeyimiz bu eksikliği gidermiştir. Hayırlı olsun. 

Kipaş Holding Personel Müdürü Sedat Kazancı:

Kanal Maraş, Kahramanmaraş'ın en etkin haber sitelerinden bir tanesidir. Basın görevi bir nevi kamu görevidir. Onun için son derece önemli, yeni yatırımlarıyla Kahramanmaraş'a çok daha güzel hizmetler vereceğine inanıyoruz. Doğru, güzel ve hayırlı haberler vermesi temennisiyle Mustafa Karaaslan kardeşimizi tebrik ediyorum. 

BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bilal Odunkıran:

Özellikle son dönemdeki ülkemiz üzerinde gerçekleşen doğal afetler ve askerlerimizin şehit olmasıyla ilgili çok üzüntülü bir durumdayız ülke olarak. Ama şehrimizde de böyle bir yerel olarak gerçekleştirilen Kanal Maraş'ın şehrimizin için olay oldu. Kanal Maraş'ın kurulmasına vesile olan Karaaslan ailesine teşekkürlerimi sunuyorum.

Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ünsal:

Öncelikle şehrimize hayırlı uğurlu olsun. Yeni bir soluk, yeni bir nefes. Tabi ki yerel basın önemli. Kahramanmaraş'ımız yeni bir internet televizyonuna kavuştu. Faydalı olacağını düşünüyorum.

Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği Başkanı Resul Arslanhan:

Kanal Maraş, güzel bir günde bir açılış yaptı. 12 Şubat Kurtuluş Bayramına denk gelmesi gurur verici. Kanal Maraş'ı tanımayan yok. Yeni dönemde daha güzel şeyler bekliyoruz. Bu kanal şehrimizin ihtiyacı olduğu bir kanal. O yüzden biz Kanal Maraş'tayız...

Arıkan Mensucat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Arıkan:

Bir ülkede demokrasinin güçlü olması için özgür basınında güçlü olması lazım. Kahramanmaraş'ta basınımız her geçen gün daha da güçleniyor. Güçlü basın, güçlü demokrasi demektir. Mustafa bey'in yeni kanalınıda tebrik ediyorum. İnşAllah hayırlara vesile olur. Kahramanmaraş'ın hem Türkiye ve dünyaya tanıtımında büyük katkı sağlayacak. Hayırlı olsun...