Üzülerekten kastımız kendimiz için değil onların ne kadar gülünç durumda olduğundandır.

Çünkü biz kimsenin hastalığını bir fırsat olarak görmeyiz.

Bugüne kadar bu satırlarda bir tek olumlu haber olmamasının sebebi yöneticilerin yanlış uygulamalar yapmasıdır.

Biz basın ilke ve etik kurallarına göre haber yaparız. Çünkü güvenirlilik ilkesi bizim en tabi dayanağımızdır. İnsanlara “Güvenilir” haber servis etmek bizim en birinci vazifemiz olduğu için haberlerin hepsini özenle seçer ona göre de kamuoyu ile paylaşırız. 

Bu güvenin bir karşılığı olarak ta, şu an ayda ortalama 2 milyonu geçkin tekil ziyaretçi, 3,5 milyon sayfa görüntülemesi ile bu zamana kadar güvenilirliliğin eserini tesis ettik ve etmeye de devam edeceğiz.

“Geçmişte sadece kaleye top isteyen” tok gözlü bu milletin bir evladı olarak, basın ve enformasyon işlerini yürütürken, artık bu şehre yabancı ve yerli turistlerin gelmesini istemek suç mu? Şehrin itici güç olduğu alanlarını daha fazla tanıtmak ve bunları dile getirmek suç mu? Veya insanlara temiz bilgi ile haber verip milli bir uyanış sağlamak suç mu? Hep yüzdelikler vererek bu şehirden şu kadar oy aldık diyen iktidar partisinin 2 senedir iş yapmayan belediye başkanını eleştirmek suç mu? Suçsa biz bu suçun en alasını yaptık.

Şehri tanıttık, milletin artık hamasi laflar ile kandırılamayacağını yazdık ve yazmaya da devam edeceğiz. Benim şehrimin “Memmet Emmisi” neden bir Kayseri deki “Memmet Emmi” kadar huzurlu değil ve Kayseri gibi hizmet alması gerekirken alamıyor? Bunu söylemek suç mu? 
Bu açıklamaya ek olarak iktidar partisinin şehrimizdeki bazı trol hesapları yine şu kadar yatırım yaptık, bu kadar yatırım yaptık  diyecekler. Rakamlarla bu işler olsa eğitim kalitemiz gerilerde olmaz, nitelikli iş gücümüzün hepsi dışarıda olmazdı. 

Bu işler rakamla değil milli bilinç ile olur. Zannımca siz millilik kavramının derin anlamını kısa pantolon blazer ceket giyip milletten oy istemeye gittiğiniz beyler, Aker eşarp giyip hanımlar ile olacağınızı sandınız…

Madem o kadar milli ve hassas bir duruşunuz vardı da dün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. Şiir ve Edebiyat Günleri programı yapıldı ve sahneye Dilek Türkan konser verdi. Aynı gün içerisinde Hakkari'nin Çukurca ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada, Osmaniyeli Piyade Uzman Çavuş Abdurrahman Topuksuz şehit oldu. Türkiye’yi yasa boğan haberin ardından böyle bir konserin iptal edilmemesi ise düşündürücüydü.

Efendiler, Kanal Maraş doğrunun ve haklının yanındadır. Böyle biline!!!!