Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, nefes kesen bir operasyona imza attı.

Alınan bilgilere göre, olay İsa Divanlı mahallesinde meydana geldi. İddialara göre, kendi iş yerinden 46 NU 249 plakalı aracı ile telefon götüren Ahmet Atlıhan, aracını park ettiği esnada, iki zanlı gelerek aracın camını taş ile kırdı. Hızlı bir şekilde içeride bulanan 3 sıfır telefonu alan zanlılar, kaçmaya başladı. Olay yerine yakın olan polisler ile zanlılar arasında başlayan kovalamaca sonrası zanlılar kıskıvrak yakalandı. Yapılan araştırmada zanlıların kaçarken 3 telefonu bahçeli bir eve attıkları tespit edildi.  Zanlılardan Sellahittin K (24) 5 suç kaydının diğer şüpheli 24 yaşındaki İsa E’nin ise 10 suç dosyasının bulunduğu öğrenildi. 

Zanlılar alınan doktor raporunun ardından adli makamlara sevk edildi.

Telefonları çalınan Ahmet Atlıhan ise bugün Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek telefonlarını polisten teslim aldı. Burada bir açıklama yapan Ahmet Atlıhan: “Saat 15:00 civarı aracımda 3 adet telefonum vardı. Bir yere uğradım, aracımın yanına tekrar geldiğimde camının kırık olduğunu gördüm. Çevreden araştırma yaptım. Hemen 155’i aradım. Polisler geldi. Onlar ile beraber iz sürdük. Polis memurları geldi, şahsı yakaladık. Telefonları kendisinin çaldığını itiraf etti. Bir yandan hırsıza acıdım. Baya bir yatacak içeride. Başkalarının canının yanmaması içinde şikayetçi oldum. Çevredeki bazı arkadaşlar benim evim soyuldu gibi söylemleri de duyunca şikayetçi oldum” dedi.