Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Masası tarafından yaklaşık 4 ay boyunca yapılan planlı çalışma sonucu eş zamanlı operasyon düzenlendi. Aralarında yapancı şahısların da olduğu 29 şahıs yakalandı. Yakanalanlardan 8'i bayan,bayanlardan 2'si şüpheli 6'sı magdur konumunda olduğu belirlendi.

Kahramanmaraş’ta fuhşa teşvik edip yer ve imkân sağlayan, ayrıca perde arkasında kalan organize şekilde çalışan, haksız kazanç sağlayan kişilerin yakalamasına yönelik Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda çok sayıda gözaltı yapıldı.

Suç örgütünü organize ettiği belirlenen Z. G (41 Yaş), G.A (37 Yaş), S. G (46 Yaş) isimli 3 şahsın ikamet, iş yeri ve araçlarında eş zamanlı arama yapıldı. Çok sayıda cep telefonu, flaş bellek, bilgisayar ve cinsel ürünlere el konuldu.

MÜŞTERİLERE AİT NOT DEFTERİ ÇIKTI
Masaj salonunda yapılan aramalarda dikkat çeken bir görüntü de cinsel materyaller ve müşterilerin not defteri çıktı. Defterin borç listesinde her ismin karşısında 200 TL-300 TL gibi rakamlar vardı.
Emniyet bu olaylarla ilgili şantaja uğrayan şahısların olup olmadığını da araştırıyor.

BİR MASAJ SOLUNU KAPATILDI
Kahramanmaraş Merkezde Fuhuş yaptırıldığı belirlenen Masaj Salonunda yapılan aramada suça konu birçok materyal elde edildi. Amacı dışında faaliyet gösterdiği anlaşılan masaj solunu kapatıldı. Gözaltına alınan şahıslar Emniyette yürütülen işlemlerinin akabinde adliyede ifadeleri akabinde adli makamlara sevk edildi.
Masaj salonlarına yönelik denetimlerin devam edeceği öğrenildi.