FETÖ ile mücadeleye yemin etmiş emniyet mensupları 3 başarılı operasyon daha gerçekleştirdi.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmaya ilişkin, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, Terörle Mücadele Ekipleri birbirinden başaralı operasyonlara imza atarak, ihanet şebekesine bir darbe dava vurdu.

4 BANKACI GÖZALTINDA!

Kahramanmaraş'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında, kapatılan Bank Asya'nın 4 çalışanı gözaltına alındı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmaya ilişkin, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekiplerince örgüt adına toplantı düzenlendikleri ileri sürülen 4 şüphelinin adresine eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda kapatılan Bank Asya'nın çalışanı 4 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, hastanede sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü.

2 TUTUKLAMA!

Kahramanmaraş Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 13/06/2017 tarihinde Kahramanmaraş İl merkezinde FETÖ/PDY silahlı terör örgütü mahrem hususi birimciler ile ilgili yapılan operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheliden 4 şüpheli adli kontrol kararı ile serbest bırakılırken, 2 şüpheli tutuklandı.

9 ÖĞRETMEN YAKALANDI!
Kahramanmaraş Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 20.06.2017 tarihinde FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü ile iltisaklı oldukları ve  Örgütün haberleşme programı BYLOCK kullandıkları tespit edilen, Milli Eğitim bünyesinde görev yapmakta iken ihraç olan toplam 13 öğretmene yönelik yapılan operasyon da 9 kişi yakalandı.