Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede alınan tedbirler kapsamında 3 gün sokağa çıkma kısıtlaması getirilmişti.

Kahramanmaraş'ta görev yapan polis ekipleri, denetimlerini aralıksız gerçekleştiriyor.

Denetimlerde araçları tek tek durduran polis, sürücülerin izin belgelerini kontrol etti. Kentin çeşitli bölgelerine konuşlandırılan konuşlandırılan polis memurlarına Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Gökhan Şahin tarafından tatlı ikram edildi.

Kahramanmaraş polisinin her zaman yanında olduklarını söyleyen Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Gökhan Şahin, "Bugün uluslararası gazeteciler cemiyeti olarak, Kahramanmaraşımıza, güvenlik güçlerimize hem ramazan nedeniyle hemde Kahramanmaraşımızda bizim can güvenliğimizi mal güvenliğimizi sağladıkları için morel motivasyon olsun diye bir tatlı ikramımız oldu. Ben kendilerine öncelikle Kahramanmaraş halkı olarak teşekkür ediyoruz. Bu günkü ziyaretlerinde bizi yanlız bırakmayan Kanal Maraş ailesine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ekipler de kentte görev yapan Gazetecilere ve Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Gökhan Şahin'e ziyaretleri için teşekkür ettiler.

Denetimlerin korona virüs tedbirleri kapsamında devam edeceği bildirildi.