Her fırsatta Kahramanmaraş dışında olan faaliyetlerin hepsini takip eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bu seferde Kahramanmaraş’ta okul kalmamış gibi Ankara’da okul açılışına katıldı. Vatandaşlar ise: “Biz Güngör’ü Kahramanmaraş’ta seçtik o Ankara’da çalışıyor. Eski Bürokratlık günlerini özlediyse istifa etsin. Tekrar orda çalışmaya devam edebilir” dediler.

KAHRAMANMARAŞ’A BÖYLE ŞİRİN GÖZÜKEMEZSİNİZ
Milletin derdi ile dertlenmeyen, sorunlara kulak ve göz tıkayan bir başkan görüntüsü çizmekten öteye gidemeyen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Türkoğlu ilçesindeki çevre felaketine ve insanların zehir solumasını görmeyen ve Onikşubat’taki bazı mahallelerin susuz kalmasına aldırış etmeden, Ankara’da okul açılışına katılması ve çocuklar ile sabah sporu yapması kınandı. Kahramanmaraş’ta düzenlenen  Avrupa Hareketlilik Haftası ve Türkiye’nin Yeşil Masalları İnsiyatifi Etkinlikleri kapsamında önceki gün Bisiklet ve Yürüyüş’ programında bisiklete binmesi gerekirken, elektrikli scotter’e binen Güngör’ün burada spor yapıyor görüntüsü ise vatandaşın gözünden kaçmadı. Sağlıklı yaşam için bisiklet yerine scooter üzerinde poz veren Büyükşehir Belediye Başkanına vatandaşlar ''görüyorsunuz'' demekle yetindi.

SAYIN BAKANA YAZDIĞINI BİZDE GÖRDÜK AMA KAHRAMANMARAŞ’TAN BAŞLANSA DAHA İYİ OLMAZMIYDI?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un sosyal medyadan paylaştığı, “Okula döndüğümüz ilk günün ilk teneffüsünü, o güne özel olarak 40 dakika yapacağız” açıklamasına Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’de, “40 dakika teneffüste çocuklarımızın mutluluğunu Maraş dondurmamız ile tatlandırmak isteriz. 81 ilden 81 okulumuza dondurmalar bizden” diye yanıt vermişti.

Bugün açılan okullar için baya eğlenceli kendi sosyal medya hesabından bir video paylaşan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, takım elbiseleri ile okulda öğrencilerin sabah sporuna katıldı. Kendi şehrinde binlerce insan susuzluk ve çevre felaketi ve kentsel dönüşüm ile uğraşırken Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün bu görüntülerini izleyenler ''bizim Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Milletvekili Habibe Öçal'ın  bir an önce Ankara'da hizmet yapmaları lazım'' demekten kendilerini alamadı. 81 İl de 81 Okulumuza dondurmalar bizden diyen Hayrettin Güngör bu sözünü yerine getirirken, Vatandaşların en çok ''Ankara yerine Kahramanmaraş'ta ki bir okul da görüntü verse daha iyi olmazmıydı?'' sözlerini söylemekten geri kalmadılar.

KAHRAMANMARAŞ HİÇE SAYACAKSANIZ NİYE ADAY OLDUNUZ?
2 yıldır çöp toplamaktan başka belediyecilik hizmeti yapmayan, Halk'la barışık olmayan Güngör’ün yine kendi PR için yapmaya çalıştığı dondurma şirinliği dikkatlerden kaçmadı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı edası ile Ankara'da bir okulun eğitim açılışında boy gösteren Güngör’un bu tutumu ise akıllara ''Kahramanmaraş'ı yok sayacaktın niye aday oldun” sorularını getirdi.

(Kaynak: Kanal Maraş)