Toplantıya Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Sinan Yücer, Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tıraş ve Yaşar Pastanesi Müdürü Sırrı Yanık katıldı.

Kahramanmaraşspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tıraş MADO'ya teşekkür ederek, "2020-2021 Futbol sezonu öncesi bizlere kapısını açan mado ailesine sonsuz şükranlarımızı sunarız. Kulup başkanımız Dr.Fatih Mehmet Ceyhan adına, şuan da aramızda yok, kendisi İstanbul da dün genel kurul vardı oraya geçti. Hepinize selamları var. Şehrimizin değerli basın mensupları çok teşekkür ederiz. bu gunde bizi yalnız bırakmadığınız için." dedi.

Yaşar Pastanesi Müdürü Sırrı Yanık, Kahramanmaraşspor'un her zaman yanında olacağını ifade ederek, ''İnşallah bu sene güzel bir sezon geçirirsiniz başarılı bir son geçirirsiniz.'' şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraşspor ile anlaşma yapan ve yeni teknik direktör olarak göreve başlayan Sinan Yücer, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; "Mado ailesi bizi dünya da başarıyla temsil ediyor. Başarılarıyla da gurur duyoruz. Yaklaşık 23-24 ülkede de ülkemizi temsiz ediyor. Demek ki inanınca çalışınca her türlü başarıya insanlar ulaşabiliyor. Bize de örnek olması gerektiğini düşünüyorum. Biz teknik kadro olarak Kahramanmaraşspor'da çalışmaktan çok mutluyuz. Oyuncularımızdan bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı çok memnunuz. Hepinize burda herkesin önünde teşekkür ediyorum. Sonuna kadar da böyle çalışmaya devam edeceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde en güzel başarıları hep beraber inşallah elde edeceğiz. "HERKESİ YENEN KAHRAMANMARAŞSPOR OLACAK" Sahada kazanma arzusu olan. Koşan, mücadele eden, cesur oynayan her yerde herkesi yenmeye çalışan bir takım olacağız. Bunun için Kahramanmaraş halkının bizi desteklemesini istiyoruz. İnşallah bu sezon lig, hepimiz için en hayırlı bir şekilde başlamasıyla iyi bir şekilde devam eder. Sonunda da hep beraber mutlu ve başarılı bir sezon geçiririz. Bu organizasyonu düzenleyen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Başkanımıza, yöneticilerimize, MADO'ya oyuncularıma, basın mensuplarına, hocalarıma, çalışanlarımıza hepsine teşekkür ediyorum. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin. dedi.